Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käekotid

Qwerty Elemental

Käekotid Nii nagu kirjutusmasinate kujundus näitab üleminekut väga keerulisest visuaalsest vormist puhta voodriga ja lihtsaks geomeetriliseks vormiks, on ka Qwerty-elemental tugevuse, sümmeetria ja lihtsuse kehastus. Erinevate käsitööliste valmistatud konstruktiivsed terasdetailid on toote eristav visuaalne omadus, mis annab kotile arhitektoonilise ilme. Koti oluline eripära on kaks kirjutusmasina võtit, mille on ise valmistanud ja kokku pannud disainer ise.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Macaroni Club

Naiste Rõivaste Kollektsioon Kollektsioon Macaroni Club on inspireeritud 18. sajandi keskpaigast pärit makaronidest, sidudes need tänapäeva logosõltlastega. Makaronid olid termin meeste jaoks, kes ületasid Londoni tavapärase moepiiri. Need olid 18. sajandi logo maania. Selle kollektsiooni eesmärk on näidata logo tugevust minevikust tänapäevani ja see loob Makaroni klubi kui kaubamärgi ise. Kujundusdetailid on inspireeritud 1770. aasta Makaroni kostüümidest ja äärmuslike mahtude ja pikkusega praegusest moetrendist.

Veebisait

Tailor Made Fragrance

Veebisait Rätsepatööna sündinud parfüüm sündis ühe Itaalia ettevõtte kogemusest, mis on spetsialiseerunud lõhna-, nahahooldus-, värvkosmeetika- ja kodulõhnatoodete sektori primaarpakendite väljatöötamisele ja tootmisele. Webgriffe roll oli toetada klientide äristrateegiat, luues bränditeadlikkust soodustava lahenduse ja uue äriüksuse turuletoomine keskendus sellele, et kasutajad saaksid luua oma ainulaadse ja täielikult kohandatud parfüümi, käivitades ulatusliku tööstusliku kasvu ja B2B pakkumise segmenteerimine.

Ă•hukvaliteedi Kontroll

Midea Sensia AQC

Õhukvaliteedi Kontroll Midea Sensia AQC on intelligentne hübriid, mis ühendab kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga. See viib funktsioonide kaudu inimlikuks muudetud tehnoloogia ja innovatsiooni, kontrollides temperatuuri ja õhukvaliteedi puhastamist valgustuse ja vaasidega toakaunistuseni. Heaolu saabub sensoritehnoloogia abil, mis suudab keskkonda lugeda ning kohalikku temperatuuri ja niiskust stabiilsena hoida, vastavalt eelmisele seadistusele, mille on teinud MideaApp.

Autonoomne Mobiilrobot

Pharmy

Autonoomne Mobiilrobot Autonoomne navigatsioonirobot haigla logistika jaoks. See on toote-teenuse süsteem, mis tagab ohutute ja tõhusate sünnituste läbiviimise, vähendades tervishoiutöötajate võimalusi haigestuda, piirates pandeemilisi haigusi haiglapersonali ja patsientide vahel (COVID-19 või H1N1). Kujundus aitab hõlpsasti juurde pääseda ja ohutult toimetada haiglatoimetustega, kasutades sõbraliku tehnoloogia abil lihtsat kasutaja interaktsiooni. Robotüksustel on võime liikuda autonoomselt sisekeskkonda ja neil on sünkroniseeritud voog sarnaste üksustega, olles võimelised robotiseerima meeskonna ühistööd.

Elamu

Shkrub

Elamu Shkrubi maja ilmus armastusest ja armastusest - kolme lapsega armastav paar. Maja DNA sisaldab struktureerivaid esteetilisi põhimõtteid, mis leiavad inspiratsiooni Ukraina ajaloost ja kultuurist, mis on inspireeritud Jaapani tarkusest. Maa element kui materjal annab endast tunda kodu konstruktsioonilistes aspektides, näiteks algses rookatuses ja kaunites ning tihedates tekstuuriga saviseintes. Asutamiskohana austuse maksmise ideed saab tunda kogu kodus nagu õrn suunav niit.