Disainiajakiri
Disainiajakiri
Parameetriline Disain

Titanium Choker

Parameetriline Disain Kujunduslikult kasutab IOU parameetriliste mudelite loomiseks 3D-simulatsioonitarkvara, mis sarnaneb stiiliga, mille Zaha Hadid arhitektuurimaailmas võitis. Materiaalselt esitab IOU eksklusiivseid 18-kuldsete logodega titaanist esemeid. Titaan on ehetes kõige kuumem, kuid sellega on raske töötada. Selle ainulaadsed omadused muudavad tükid mitte ainult väga kergeks, vaid annavad võimaluse teha neist peaaegu kõik spektri värvid.

Projekti nimi : Titanium Choker, Disainerite nimi : Aleksandra Grishina, Kliendi nimi : I-O-U design studio & research lab .

Titanium Choker Parameetriline Disain

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.