Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov väljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle õhukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad võimsa visuaalse pildi. Ülemine riiul võimaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei häiri. Seadmete ühendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud säilitab laitmatu tasakaalu tänu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Projekti nimi : Duoo, Disainerite nimi : Andriy Mohyla, Kliendi nimi : Andriy Mohyla.

Duoo Laud

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.