Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehted

Angels OR Demons

Ehted Oleme tunnistajaks pidevale lahingule hea ja halva, pimeduse ja valguse, pĂ€eval ja ööl, kaose ja korra, sĂ”ja ja rahu, kangelase ja kaabaka vahel. SĂ”ltumata usutunnistusest vĂ”i rahvusest, on meile rÀÀgitud meie pidevate kaaslaste lugu: meie paremal Ă”lal istuv ingel ja vasakul olev deemon veenab meid tegema head ja registreerib oma head teod. Ta kurat veenab meid teha halba ja peab oma halbade tegude ĂŒle arvestust. Ingel on metafoor meie "superegole" ja kurat tĂ€histab "id" ning pidevat vĂ”itlust sĂŒdametunnistuse ja alateadvuse vahel.

Ehted

Poseidon

Ehted Minu kujundatud ehted vĂ€ljendavad minu tundeid. See esindab mind kunstniku, disainerina ja ka inimesena. PÀÀstik Poseidoni loomiseks seati minu elu kĂ”ige pimedamatel tundidel, kui tundsin end ehmununa, haavatavana ja kaitset vajavana. Peamiselt kujundasin selle kollektsiooni kasutamiseks enesekaitseks. Ehkki see mĂ”te on kogu selle projekti jooksul hÀÀbunud, on see siiski olemas. Poseidon (Kreeka mĂŒtoloogias merevĂ€rinate jumal ja maavĂ€rinate "Earth Shaker") on minu esimene ametlik kollektsioon, mis on suunatud tugevatele naistele ja mille eesmĂ€rk on anda kandjale jĂ”u ja enesekindlust.

Ehted

odyssey

Ehted Monomeeri poolt loodud odĂŒsseia pĂ”hiidee hĂ”lmab mahukate geomeetriliste kujundite katmist mustrilise nahaga. Sellest saab selguse ja moonutuste, lĂ€bipaistvuse ja varjamise koosmĂ”ju. KĂ”iki geomeetrilisi kujundeid ja mustreid saab soovi korral kombineerida, mitmekesistada ja tĂ€iendada tĂ€iendustega. See pĂ”nev ja lihtne idee vĂ”imaldab luua peaaegu ammendamatu disainilahenduste valiku, mis sobib ideaalselt kiire prototĂŒĂŒbi (3D-printimine) pakutavate vĂ”imalustega, kuna igal kliendil on vĂ”imalik toota tĂ€iesti individuaalset ja ainulaadset eset (kĂŒlastus: www.monomer). eu-pood).

Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne ĆŸakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tĂ”lkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nĂ€gemisega inimesed ja see on mĂ”eldud neile, kes aitavad nĂ€gemist kaotavaid vĂ”i nĂ€gemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et Ă”ppida punktkirjasĂŒsteemi sĂ”braliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tĂ€hestikku, numbreid ja kirjavahemĂ€rke. VĂ€rve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise pĂ”himĂ”te. See on sotsiaalse tĂ€hendusega projekt, mis ulatub kaugemale Ă€ritekstiilidest.

Prillid

Mykita Mylon, Basky

Prillid MYKITA MYLON kollektsioon on valmistatud kergest polĂŒamiidmaterjalist, millel on silmapaistev individuaalne reguleeritavus. See spetsiaalne materjal luuakse kihiti kihiks tĂ€nu selektiivse laserpaagutamise (SLS) tehnikale. TĂ”lgendades 1930ndatel moes olnud traditsioonilise ĂŒmara ja ovaalse ĂŒmara panto prillikuju ĂŒmber, lisab BASKY mudel sellele prillikollektsioonile uue nĂ€o, mis oli algselt mĂ”eldud kasutamiseks spordis.

KĂ€ekell

Ring Watch

KĂ€ekell RĂ”ngakell kujutab endast traditsioonilise kĂ€ekella maksimaalset lihtsustumist, kaotades numbrid ja kĂ€ed kahe rĂ”nga kasuks. See minimalistlik disain tagab nii puhta kui ka lihtsa vĂ€ljanĂ€gemise, mis sobib ideaalselt kella pilkupĂŒĂŒdva esteetikaga. Selle allkirjakroon on endiselt tĂ”hus viis tunni muutmiseks, samal ajal kui selle peidetud e-tindi ekraan nĂ€itab erksavĂ€rvilisi erksavĂ€rvilisi ribasid, sĂ€ilitades lĂ”puks analoogvaate, tagades samas pikema aku tööaja.