Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakend

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakend KRYSTALi vesi kehastab pudelis luksust ja heaolu. KRYSTALi vesi, millel on aluseline pH väärtus vahemikus 8 kuni 8,8 ja ainulaadne mineraalkoostis, on ikoonilises ruudukujulises läbipaistvas prismapudelis, mis sarnaneb sädeleva kristalliga ega kahjusta kvaliteeti ja puhtust. KRYSTALi kaubamärgi logo on pudelil peensusteni välja toodud, rõhutades luksuskogemuse lisandumist. Lisaks pudeli visuaalsele mõjule on ruudukujulised PET- ja klaaspudelid taaskasutatavad, optimeerides pakendipinda ja materjale, vähendades sellega üldist süsinikujalajälge.

Hi-Fi Pöördlaud

Calliope

Hi-Fi Pöördlaud Hi-Fi pöördelaua lõppeesmärk on heli puhtaima ja saastamata loomine; see heli olemus on nii selle disaini lõpp- kui ka kontseptsioon. See kaunilt meisterdatud toode on heli taasesitav skulptuur. Pöördlauana on see üks parimatest saadaolevatest Hi-Fi pöördlauast ning seda ainulaadset esitust näitavad ja võimendavad selle ainulaadsed vormid ja kujundusaspektid; vormi ja funktsiooni ühendamine vaimses liidus, et kehastada Calliope pöördlauda.

Kõrvarõngad Ja Sõrmus

Vivit Collection

Kõrvarõngad Ja Sõrmus Looduses leiduvatest vormidest inspireerituna loob Viviti kollektsioon piklike kujundite ja keerduvate joonte abil huvitava ja uudishimuliku taju. Viviti tükid koosnevad painutatud 18k kollastest kuldlehtedest, mille välimine külg on kaetud musta roodiumiga. Lehekujulised kõrvarõngad ümbritsevad kõrvaklappe nii, et need on loomulikud liikumised, mis loob musta ja kulla vahel huvitava tantsu - varjates ja paljastades selle all oleva kollase kulla. Vormide omapärasus ja selle kollektsiooni ergonoomilised atribuudid pakuvad põnevat valguse, varjude, pimestamise ja peegelduste mängu.

Kraanikauss

Vortex

Kraanikauss Keerukujunduse eesmärk on leida uus vorm valamute veevoolu mõjutamiseks, et suurendada nende tõhusust, aidata kaasa nende kasutuskogemusele ning parandada nende esteetilisi ja semiootilisi omadusi. Tulemuseks on metafoor, mis tuleneb idealiseeritud keerise vormist, mis tähistab äravoolu ja veevoolu, mis tähistab visuaalselt kogu eset toimiva kraanikausina. See kraaniga ühendatud vorm juhib vett spiraalteele, võimaldades sama koguse veega katta rohkem maapinda, mille tagajärjel väheneb puhastamiseks kasutatav veetarve.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskantse poe kujundas ja lõi Piotr Płoski asutatud disainistuudio ja vintage galerii smallna. See ülesanne esitas palju väljakutseid, kuna butiik asub üürimaja teisel korrusel, sellel puudub vaateaken ja selle pindala on vaid 80 ruutmeetrit. Siit sündis idee pindala kahekordistada, kasutades ära nii laes olevat ruumi kui ka põrandapinda. Saavutatakse külalislahke ja kodune õhkkond, isegi kui mööbel on tegelikult lakke tagurpidi riputatud. Riskantne pood on loodud kõigi reeglite järgi (see trotsib isegi raskust). See peegeldab täielikult brändi vaimu.