Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ă•lle Silt

Carnetel

Õlle Silt Juugendstiilis õlleetiketi kujundus. Õlle etikett sisaldab ka palju üksikasju keetmisprotsessi kohta. Kujundus sobib ka kahele erinevale pudelile. Seda saab teha lihtsalt printides kujunduse 100-protsendilisele ekraanile ja 70-protsendilisele suurusele. Silt on ühendatud andmebaasiga, mis tagab, et iga pudel saab kordumatu täitmisnumbri.

Brändi Identiteet

BlackDrop

Brändi Identiteet See on isiklik brändistrateegia ja identiteedi projekt. BlackDrop on kauplustekett ja bränd, mis müüb ja levitab kohvi. BlackDrop on isiklik projekt, mis töötati algselt välja isikliku vabakutselise loomeettevõtte tooni ja loomingulise suuna määramiseks. See brändi identiteet on loodud eesmärgiga positsioneerida Aleksit usaldusväärse brändikonsultandina startup-kogukonnas. BlackDrop tähistab libedat, kaasaegset ja läbipaistvat käivitusbrändi, mille eesmärk on saada ajatuks, äratuntavaks ja juhtivaks kaubamärgiks.

Fotoseeria

U15

Fotoseeria Kunstnike projekt kasutab ära U15 hoone omadusi, et luua seos kollektiivses kujutluspildis esinevate looduslike elementidega. Kasutades ära hoone konstruktsiooni ja selle osi, nagu ka selle värve ja kujundeid, püüavad nad esile kutsuda spetsiifilisemaid kohti, nagu Hiina kivimets, Ameerika kuraditorn, üldiste looduslike ikoonidena, nagu kosed, jõed ja kivised nõlvad. Igal pildil erineva tõlgenduse saamiseks uurivad kunstnikud hoonet minimalistliku lähenemisviisi abil, kasutades erinevaid nurki ja vaatenurki.

Ajanäitaja

Argo

Ajanäitaja Argo by Gravithin on ajanäitaja, mille kujundus on inspireeritud sekstandist. Sellel on graveeritud topeltvalimisnurk, mis on saadaval kahes toonis - sügav sinine ja must meri - Argo laeva müütiliste seikluste auks. Selle süda lööb tänu Šveitsi Ronda 705 kvartsliigutusele, samas kui safiirklaas ja tugev 316L harjatud teras tagavad veelgi suurema vastupidavuse. See on ka 5ATM veekindel. Kell on saadaval kolmes erinevas värvitoonis (kuldne, hõbedane ja must), kahes valimisvarjus (sügavsinine ja must meri) ja kuues rihmamudelis, kahest erinevast materjalist.

Sisekujundus

Eataly

Sisekujundus Eataly Toronto on kohandatud meie kasvava linna nüanssidele ja selle eesmärk on edendada ja täiendada sotsiaalseid vahetusi Itaalia suurepärase toidu universaalse katalüsaatori kaudu. Ainult sobib, et Eataly Toronto kujunduse inspiratsiooniks on traditsiooniline ja kestev “passeggiata”. See ajatu rituaal näeb, et itaallased viivad igal õhtul peatänavale ja piazzale, et jalutada ja suhelda ning aeg-ajalt peatuda tee ääres asuvates baarides ja poodides. See elamussari nõuab uut intiimset tänavaskaalat Blooris ja Lahes.

Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid

Bloom

Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid Bloom on mahlakad spetsiaalsed kasvukarbid, mis toimivad stiilse kodumööblina. See tagab sukulendite jaoks ideaalsed kasvutingimused. Toote peamine eesmärk on täita soov ja turgutada seda, kes elavad linnades, kus on vähem rohelist keskkonda. Linnaeluga kaasneb igapäevaelus palju väljakutseid. See paneb inimesi oma olemust eirama. Bloomi eesmärk on olla sild tarbijate ja nende loomulike soovide vahel. Toode ei ole automatiseeritud, selle eesmärk on aidata tarbijaid. Rakenduse tugi võimaldab kasutajatel oma taimedega midagi ette võtta, mis võimaldab neil end turustada.