Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vannitubade MĂŒĂŒgisalong

Agape

Vannitubade MĂŒĂŒgisalong Tavalisest nĂ€itusepinnast eristamiseks mÀÀratleme selle ruumi taustana, mis vĂ”ib rĂ”hutada kauba ilu. Selle mÀÀratluse jĂ€rgi tahame luua ajaetapi, kus kaup saaks iseeneslikult sĂ€rada. Samuti loome ajatelje iga toote kuvamiseks, mis selles ruumis oli valmistatud erinevast ajast.

Ui Disain

Moulin Rouge

Ui Disain See projekt on mĂ”eldud inimestele, kes soovivad oma mobiiltelefoni kaunistada Moulin Rouge teemaga, ehkki nad pole kunagi Pariisis Moulin Rouge kĂŒlastanud. Peamine eesmĂ€rk on pakkuda tĂ€iustatud digitaalset kogemust ja kĂ”ik kujunduslikud tegurid on Moulin Rouge'i meeleolu visualiseerimine. Tarbijad saavad kohandada oma lemmikute kujunduse ja ikoone ekraanil kuvatava lihtsa koputuse abil.

Rahvusvaheline Kool

Gearing

Rahvusvaheline Kool Debreceni rahvusvahelise kooli kontseptuaalne ringi kuju sĂŒmboliseerib kaitset, ĂŒhtsust ja kogukonda. Erinevad funktsioonid ilmuvad nagu ĂŒhendatud kĂ€igud, paviljonid kaarele paigutatud nööriga. Ruumi killustatus loob klassiruumide vahel mitmesuguseid kogukonna alasid. Uudne kosmosekogemus ja looduse pidev kohalolek aitavad Ă”pilastel loovalt mĂ”elda ja oma ideid avaldada. Rajatises asuvatesse haridusaedadesse ja metsa viivad teed tĂ€iendavad ringi kontseptsiooni, luues pĂ”neva ĂŒlemineku hoonestatud ja looduskeskkonna vahel.

Privaatne Elukoht

House L019

Privaatne Elukoht Terves majas oli kasutatud lihtsat, kuid keeruka materjali ja vÀrvi kontseptsiooni. Vannitubade ja korstnate jaoks on valged seinad, puidust tammepuust pÔrandad ja kohalik lubjakivi. TÀpselt viimistletud detail loob tundliku luksuse atmosfÀÀri. TÀpselt koostatud vistas mÀÀrab vabalt ujuva L-kujulise elamispinna.

Laterna Paigaldamine

Linear Flora

Laterna Paigaldamine Lineaarset taimestikku inspireerib number “kolm”, mis pĂ€rineb Pingtungi maakonna lillest bougainvillea. Lisaks kolmele Bougainvillea kroonlehele, mis on kujutatud kunstiteose altpoolt, vĂ”is variatsioone ja kolmekordsed kolmesed mĂ€rgata erinevates aspektides. Pingtungi maakonna kultuuriosakond kutsus Taiwani laternafestivali 30. aastapĂ€eva tĂ€histamiseks valguskujunduskunstnik Ray Teng Pai ĂŒles looma tavatu laterna, ainulaadse vormi ja tehnoloogia kombinatsiooni, saates sĂ”numi festivali pĂ€randi muutmisest ja ĂŒhendades selle tulevikuga.

Ümbritsev Valgus

25 Nano

Ümbritsev Valgus 25 Nano on kunstiline valgusinstrument, mis tĂ€histab efemeraale ja pĂŒsivust, sĂŒndi ja surma. Koostöös Spring Spring Glass Industrial Co., LTD-ga, kelle visiooniks on jĂ€tkusuutliku tuleviku jaoks sĂŒstemaatilise klaasi taaskasutusahela loomine, valis 25 Nano idee kehastamiseks keskmise habras mulli, erinevalt tahke klaasist. Instrumendis sĂ€rab valgus lĂ€bi mulli elutsĂŒklite, projitseerides keskkonda vikerkaaretaolist vĂ€rvi ja varje, luues kasutaja ĂŒmber unistava atmosfÀÀri.