Disainiajakiri
Disainiajakiri
Toidupakend

Chips BCBG

Toidupakend Brändi BCBG kiippakendite realiseerimise väljakutse seisnes pakendiseeria läbiviimises, mis oleks kooskõlas kaubamärgi universaaliga. Pakendid pidid olema nii minimalistlikud kui ka modernsed, omades samas seda käsitöölist krõpsude puudutust ning seda meeldivat ja sümpaatset poolt, mis toob pastakaga joonistatud tegelased esile. Aperitiiv on meeleolukas hetk, mida peab tundma pakendil.

Trepp

U Step

Trepp U-astme trepp moodustatakse kahe erineva mõõtmega u-kujulise ruudukujulise profiilitüki omavahel põimimisega. Nii muutub trepp isemajandavaks, kui mõõtmed ei ületa läve. Nende tükkide eelnev ettevalmistamine pakub monteerimismugavust. Ka nende sirgete tükkide pakendamine ja transport on lihtsustatud.

Trepp

UVine

Trepp UV-spiraalsed trepid moodustatakse U- ja V-kujuliste karbiprofiilide vahelduval ühendamisel. Nii muutub trepp isemajandavaks, kuna see ei vaja keskpunkti ega perimeetri tuge. Tänu modulaarsele ja mitmekülgsele struktuurile on disain hõlbus kogu tootmise, pakendamise, transportimise ja paigaldamise ajal.

Riietusruumi

Sopron Basket

Riietusruumi Sopron Basket on Ungaris Sopronis asuv professionaalne naiste korvpallimeeskond. Kuna nad on üks edukamaid Ungari võistkondi, kus on 12 riikliku meistrivõistluste karikat ja saavutavad Euroliigas teise koha, otsustas klubi juhatus investeerida uude riietusruumide kompleksi, et klubi nimele küllaltki prestiižne rajatis sobiks mängija vajadustega. parem, motiveerige neid ja edendage nende ühtsust.

Puidust E-Bike

wooden ebike

Puidust E-Bike Berliini ettevõte Aceteam lõi esimese puidust e-jalgratta, ülesandeks oli see keskkonnasõbralikult ehitada. Pädeva koostööpartneri otsing õnnestus Eberswalde ülikooli säästva arengu puiduteaduse ja tehnoloogia teaduskonnaga. Matthias Broda idee sai teoks, ühendades CNC tehnoloogia ja teadmised puitmaterjalist, sündis puidust E-Bike.

Töölaua Installimine

Wood Storm

Töölaua Installimine Wood Storm on visuaalseks nautimiseks töölauainstallatsioon. Õhuvoolu turbulentsi muudab puitkardin reaalseks, seda suurendavad altpoolt valatud tuled ilma raskuseta maailma jaoks. Installimine käitub nagu lõputu dünaamiline silmus. See juhib ümbritsevat vaatepunkti otsima algus- või lõpp-punkti, kuna publik tantsib tegelikult tormiga.