Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kontor

Studio Atelier11

Kontor Hoone aluseks oli "kolmnurk", millel oli algse geomeetrilise vormi tugevaim visuaalne pilt. Kui vaatate kÔrgelt kohalt alla, nÀete kokku viit erinevat kolmnurka. Erineva suurusega kolmnurkade kombinatsioon tÀhendab, et "inimene" ja "loodus" mÀngivad kohta, kus nad kohtuvad.

Kontseptsiooniraamat Ja Plakat

PLANTS TRADE

Kontseptsiooniraamat Ja Plakat TAIMAKAUBANDUS on botaaniliste isendite uuendusliku ja kunstilise vormi sari, mis töötati vĂ€lja Ă”ppematerjalide asemel inimeste ja looduse paremate suhete loomiseks. Taimekaubanduse kontseptsiooni raamat valmis selleks, et aidata teil sellest loomingulisest tootest paremini aru saada. Raamat, mis on kujundatud tĂ€pselt tootega samas mÔÔdus, sisaldab lisaks loodusfotodele ka looduse elutarkusest inspireeritud ainulaadset graafikat. Huvitavam on see, et graafika trĂŒkitakse hoolikalt kĂ”rgtrĂŒkis, nii et iga pildi vĂ€rv ja tekstuur varieeruksid tĂ€pselt nagu looduslikud taimed.

Elumaja

Tei

Elumaja TĂ”siasi, et mugavat elu pĂ€rast pensionile jÀÀmist, mis annab mĂ€enĂ”lvadest maksimumi, realiseerib pĂŒsiv disain tavalisel viisil, hinnati palju. Rikka keskkonna tarbimine. Kuid seekord pole villa arhitektuur, vaid isiklik eluase. Esiteks hakkasime tegema struktuuri, mis pĂ”hines sellel, et see suudab tavapĂ€rase elu mugavalt veeta, ilma et see oleks mĂ”istlik.

RÔngas

Arch

RĂ”ngas Disainer saab inspiratsiooni kaarekonstruktsioonide ja vikerkaare kujudest. Kolme mÔÔtmelise vormi saamiseks ĂŒhendatakse kaks motiivi - kaare kuju ja tilga kuju. Kombineerides minimaalseid jooni ja vorme ning kasutades lihtsaid ja tavalisi motiive, on tulemuseks lihtne ja elegantne rĂ”ngas, mis tehakse julgeks ja mĂ€nguliseks, pakkudes ruumi energia ja rĂŒtmi voolamiseks. Erinevate nurkade alt muutub rĂ”nga kuju - tilga kuju vaadeldakse eestnurga alt, kaare kuju vaadatakse kĂŒlgnurga alt ja rist ĂŒlemise nurga alt. See pakub kandjale stimulatsiooni.

RÔngas

Touch

RĂ”ngas Lihtsa ĆŸesti abil edastab puudutus rikkalikke emotsioone. Touch rĂ”nga kaudu on disainer eesmĂ€rk edastada see soe ja vormitu tunne kĂŒlma ja tahke metalliga. 2 kĂ”verat ĂŒhendatakse rĂ”ngaks, mis soovitab 2 inimesel kĂ€tt hoida. RĂ”ngas muudab oma kĂŒlge, kui selle asendit pööratakse sĂ”rmele ja vaadatakse erinevate nurkade alt. Kui ĂŒhendatud osad on sĂ”rmede vahel paigutatud, nĂ€ib rĂ”ngas kas kollane vĂ”i valge. Kui ĂŒhendatud osad on sĂ”rmega paigutatud, saate koos nautida nii kollast kui ka valget vĂ€rvi.

Siseruumide Ühised Alad

Highpark Suites

Siseruumide Ühised Alad Highpark Suites Common Areas uurib linnalise Gen-Y eluviisi sujuvat integreerimist rohelise eluviisi, Ă€ri, vaba aja veetmise ja kogukonnaga. Alates wow-faktorist fuajeest kuni skulpturaalsete taevavĂ€ljakute, saalide ja funky-koosolekuruumideni on need puhkeruumid mĂ”eldud elanikele kasutamiseks oma kodu laiendusena. Inspireerituna sujuvast siseruumides elamisest vĂ€ljas, paindlikkusest, interaktiivsetest hetkedest ning linnavĂ€rvide ja tekstuuride palett, tĂ”mbas MIL Design piire, et luua ainulaadne, jĂ€tkusuutlik ja terviklik kogukond, kus igas ruumis on elanikud ja troopiline keskkond