Disainiajakiri
Disainiajakiri
Filmiplakat

Mosaic Portrait

Filmiplakat Kunstifilm "Mosaic Portrait" ilmus kontseptsiooniplakatina. See räägib peamiselt tütarlapsest, keda rünnati seksuaalselt. Valgel on tavaliselt surma metafoor ja kasinuse sümbol. Plakatil peidetakse tüdruku vaikse ja leebe oleku taha "surm", et rõhutada vaikuse taga peituvat tugevamat emotsiooni. Samal ajal lõi disainer pildile kunstilised elemendid ja sugestiivsed sümbolid, põhjustades filmiteoste laiemat mõtlemist ja uurimist.

Siseruumides Pesu Vöö

Brooklyn Laundreel

Siseruumides Pesu Vöö See on siseruumides kasutatav pesu vöö. Kompaktne kere, mis on väiksem kui Jaapani paberkandjal paber, näeb välja nagu mõõdulint, sileda viimistlusega, pinnale pole kruvisid. 4 m pikkusel vööl on kokku 29 auku, igas augus saab riidepuudeta riidepuud hoida ja hoida, see töötab kiire kuivamise nimel. Vöö on valmistatud antibakteriaalsest ja hallitusevastasest polüuretaanist, ohutust, puhtast ja tugevast materjalist. Maksimaalne koormus on 15 kg. 2 tk konksu ja pöördkeha võimaldab mitmekülgset kasutamist. Väike ja lihtne, kuid see on siseruumides pesu jaoks väga kasulik. Lihtne töö ja nutikas paigaldamine sobib igat tüüpi ruumidesse.

Haigla

Warm Transparency

Haigla Tavapäraselt kipub haigla olema ruum, millel on kunstliku struktuurimaterjali tõttu halb looduslik värv või materjal, et funktsionaalsust ja tõhusust parandada. Seetõttu tunnevad patsiendid, et nad on igapäevasest elust lahus. Tuleks kaaluda mugavat keskkonda, kus patsiendid saaksid veeta ja stressivabad. TSC arhitektid pakuvad avatud ja mugavat ruumi, seades L-kujulise avatud lae ruumi ja suured räästad, kasutades palju puitmaterjali. Selle arhitektuuri soe läbipaistvus ühendab inimesi ja meditsiiniteenuseid.

Kõrvarõngad

Van Gogh

Kõrvarõngad Van Goghi maalitud õlgadest mandlipuu inspireeritud kõrvarõngad. Okste delikaatsust reprodutseerivad õrnad Cartier-tüüpi ketid, mis sarnaselt oksadele tuulega õõtsuvad. Erinevate vääriskivide erinevad toonid, alates peaaegu valgest kuni intensiivsema roosani, tähistavad lillede varje. Õitsvate lillede klaster on esindatud erinevate lõikekividega. Valmistatud 18k kulla, roosade teemantide, morganiitide, roosade safiiride ja roosade turmaliinidega. Poleeritud ja tekstuuriga viimistlus. Äärmiselt kerge ja ideaalse sobivusega. See on kevade saabumine ehte kujul.

Elumaja

Slabs House

Elumaja Plaadimaja oli mõeldud ehitusmaterjalide kõrvutamiseks, ühendades puidu, betooni ja terase. Kujundus on korraga hüper-moodne, kuid diskreetne. Hiiglaslikud aknad on vahetu fookuspunkt, kuid need on ilmastiku ja tänavavaate eest kaitstud betoonplaatidega. Aiamaad on kinnistul nii maapinnal kui ka esimesel korrusel, mis võimaldab elanikel kinnistuga suheldes tunda end loodusega seotuna, luues ainulaadse voo, kui liigutakse sissepääsu juurest elamisaladele.

Maja

VH Green

Maja Maja on nii tasapinnaliselt kui ka stereoskoopiliselt roheline, mis loob hea keskkonna nii elanikele kui ka linnale. Päikselises Aasia piirkonnas on Breeze Soleil selle rohelise kasutamisega väga tõhus mõtteviis. Lisaks päikesevarju funktsioonile suvel saab ka privaatsuse kaitse, tänavamüra vältimise ja automaatse niisutamisega jahutatava efekti.