Disainiajakiri
Disainiajakiri
Visuaalne Identiteet

Imagine

Visuaalne Identiteet Eesmärk oli kasutada joogapoosidest inspireeritud kujundeid, värve ja disainitehnikat. Elegantselt kujundatud interjöör ja keskus, pakkudes külastajatele rahulikku elamust oma energia uuendamiseks. Seetõttu järgiti logokujunduses, veebimeedias, graafilistes elementides ja pakendites kuldlõiget, et omada ootuspäraselt täiuslikku visuaalset identiteeti, mis aitaks keskuse külastajatel saada suurepärast suhtluskogemust läbi keskuse kunsti ja disaini. Disainer kehastas meditatsioonikogemust ja jooga disaini.

Riidepuu

Linap

Riidepuu See elegantne riidepuu pakub lahendusi mõnele suurimale probleemile – kitsa kraega riiete sisestamise raskus, aluspesu riputamise raskus ja vastupidavus. Disaini inspiratsiooni andis kirjaklamber, mis on pidev ja vastupidav ning lõplik vormimine ja materjali valik tulenes just nende probleemide lahendustest. Tulemuseks on suurepärane toode, mis hõlbustab lõppkasutaja igapäevaelu ja ühtlasi ka tore butiikpoe aksessuaar.

Elamu

House of Tubes

Elamu Projekt kujutab endast kahe 70-ndate mahajäetud hoone ühtesulamist praeguse ajastu hoonega ning neid ühendavaks elemendiks on bassein. Tegemist on projektiga, millel on kaks peamist kasutusotstarvet: 1. elukoht 5-liikmelisele perele, 2. kunstimuuseum, millel on laiad alad ja kõrged seinad, mis mahutavad rohkem kui 300 inimest. Kujundus kopeerib tagumise mäe kuju, mis on linna ikooniline mägi. Projektis on kasutatud ainult 3 heledate toonidega viimistlust, et ruumid paistaksid läbi loomuliku valguse, mis projitseerub seintele, põrandatele ja lagedele.

Kohvilaud

Sankao

Kohvilaud Sankao kohvilaud, jaapani keeles "kolm nägu", on elegantne mööbliese, mis on mõeldud saama iga kaasaegse elutoa oluliseks tegelaseks. Sankao põhineb evolutsioonilisel kontseptsioonil, mis kasvab ja areneb elusolendina. Materjali valikul võiks olla vaid jätkusuutlikest istandustest pärit täispuit. Sankao kohvilaud ühendab võrdselt kõrgeima tootmistehnoloogia traditsioonilise meisterlikkusega, muutes iga tüki ainulaadseks. Sankao on saadaval erinevat tüüpi täispuidust nagu Iroko, tamm või saar.

Tws Kõrvaklapid

PaMu Nano

Tws Kõrvaklapid PaMu Nano töötab välja "kõrvas nähtamatud" kõrvaklapid, mis on kohandatud noortele kasutajatele ja sobivad rohkemate stsenaariumide jaoks. Disain põhineb enam kui 5000 kasutaja kõrvaandmete optimeerimisel ja tagab lõpuks, et enamik kõrvu on neid kandes mugav isegi külili lamades. Laadimisümbrise pind kasutab spetsiaalset elastset lappi, et varjata märgutuli integreeritud pakenditehnoloogia kaudu. Magnetimemine hõlbustab kasutamist. BT5.0 lihtsustab tööd, säilitades samas kiire ja stabiilse ühenduse ning aptX-koodek tagab kõrgema helikvaliteeti. IPX6 veekindlus.

Tws Kõrvaklapid

PaMu Quiet ANC

Tws Kõrvaklapid PaMu Quiet ANC on aktiivsete mürasummutavate tõeliste juhtmevabade kõrvaklappide komplekt, mis võib tõhusalt lahendada olemasolevaid müraprobleeme. Kahe Qualcommi lipulaeva Bluetoothi ja digitaalse sõltumatu aktiivse mürasummutuskiibi toiteallikana võib PaMu Quiet ANC kogusummutus ulatuda 40 dB-ni, mis võib tõhusalt vähendada müra põhjustatud kahju. Kasutajad saavad lülituda läbipääsufunktsiooni ja aktiivse mürasummutuse vahel vastavalt erinevatele stsenaariumidele nii igapäevaelus kui ka äritegevuses.