Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elukoht

Panorama Villa

Elukoht Välja arvatud tüüpilise Mani küla struktuur, mõeldakse seda kui aatriumi, sissepääsu ja eluruumide ümber pöörlevaid üksikuid kivikilde. Elukoha ligikaudsed kogused avavad dialoogi nende loodusliku ümbrusega, samas kui nende avanemise rütm kas tagab privaatsuse või kutsub panoraamvaadetesse silmapiirile, konstrueerides järjestikuste ja mitmekesiste narratiivide otsese kogemuse. Villa asub Navarino Residences, luksuslike villade eravalduses, Navarino Dunes kuurordi südames.

Baieri Ă•lle Pakendi Kujundus

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baieri Õlle Pakendi Kujundus Keskajal lasid kohalikud õlletehased Nürnbergi lossi all üle 600 aasta vanustes kivilõigatud keldrites oma õlleajastu. Selle ajaloo austamiseks võtab "AEcht Nuernberger Kellerbier" pakend autentselt ajas tagasi. Õlleetiketil on näha kividel istuva lossi ja keldris asuva puidust tünni käejoonistus, mis on raamitud vintage stiilis fontidega. Ettevõtte "St. Mauritius" kaubamärgiga pitsat ja vaskvärviga korgikork annavad edasi meisterlikkust ja usaldust.

MĂĽĂĽgikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Müügikeskus Kujundus ühendab kirde rahvast lõunaosa leebuse ja armu abil, et elu oleks täis kaasavat. Nutikas disain ja kompaktne paigutus laiendavad sisearhitektuuri. Disainer kasutab puhtaid elemente ja lihtsaid materjale sisaldavaid lihtsaid ja rahvusvahelisi disainioskusi, mis muudavad ruumi loomulikuks, rahulikuks ja ainulaadseks. Kujundus on 600 ruutmeetri suurune müügikeskus. Selle eesmärk on kujundada kaasaegne idamaise kutsumuse müügikeskus, mis muudab elaniku südame vaikseks ja viskab välise müra. Ole aeglane ja naudi iluelu.

MĂĽĂĽgikeskus

Yango Poly Kuliang Hill

Müügikeskus Selle disaini eesmärk on uurida, kuidas tuua äärelinna idüllilise elu rõõmus kogemus, mis sunnib inimesi jätkama head elu ja suunab inimesi liikuma idamaise poeetilise eluaseme poole. Disainer kasutab kaasaegset ja lihtsat looduslike ja tavaliste materjalidega disainioskust. Vaimule keskendudes ja vormi tähelepanuta jättes on disainis ühendatud maastiku-zen- ja teekultuuri elemendid, kalurite armunud tunded, õlipaberist vihmavari. Läbi detailide käsitsemise tasakaalustab see funktsiooni ja esteetika ning muudab elamise kunstiliseks.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Kujundus kasutab idamaise kunstilise kontseptsiooni edastamiseks aixidena vormilise tasakaalu kujundustehnikaid. See võtab vastu bambuse, orhidee, ploomiõie ja maastiku elemendid. Lihtne ekraan on moodustatud bambuse kuju pikendamisest, lahutades betooni kuju ja see peatub seal, kus see peaks peatuma. Elutoa ja söögitoa paigutused üles ja alla määravad ruumipiiri ja kehastavad idamaist väljavaadet, mis on hõre ja lapiline. Lihtsalt elamise ja kergema reisimise teema ümber on liikuvad jooned selged, see on uus proovikivi inimeste elukeskkonnale.

Ilusalongi Kaubamärk

Silk Royalty

Ilusalongi Kaubamärk Brändiprotsessi eesmärk on viia bränd kõrgekvaliteedilisse kategooriasse, võttes pilgu ja tunnet, kuidas kohaneda ülemaailmsete meigi- ja nahahooldussuundumustega. Elegantne oma sisemuses ja välimuses, pakkudes klientidele luksuslikku puhkust, et taanduda enesehoolduseks, jättes uuenenud. Kogemuste edukas edastamine tarbijatele sisaldus kujundusprotsessis. Seetõttu on välja töötatud Alharir Salon, mis väljendab naiselikkust, visuaalseid elemente, rikkalikke värve ja tekstuure, pöörates tähelepanu väikestele detailidele, et lisada rohkem enesekindlust ja mugavust.