Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran SissepÀÀs on kontrastsete materjalide, struktuuride ja vĂ€rvide paraad. VastuvĂ”tuala on rahuliku mugavuse ruum. Soodsates mustrites kohtab mĂ€ngulisi kaunistusi. Selle taga on dĂŒnaamiline baaride ala puhkeolukorras. Hiina traditsioonilised Hui mustriga led-tuled lisavad futurismi tunnet. LĂ€bi Ă”rnalt kaunistatud katusega kloostri on söögituba. Lilleliste, sĂŒsihappega kalade piltide, reljeefsete vitraaĆŸiekraanide ja iidsete ravimtaimede Bai Zi kappidega kaunistatud kujud on visuaalne teekond lĂ€bi aja ja moes kultuurilised sĂ€ilmed.

Jaepind

Portugal Vineyards

Jaepind Portugali Vineyards kontseptsioon on veebipĂ”histe veinispetsialistide ettevĂ”tte esimene fĂŒĂŒsiline pood. Kauplus, mis asub ettevĂ”tte peakorteri kĂ”rval, tĂ€nava poole ja vĂ”tab enda alla 90 m2, koosneb avatud planeeringuga, ilma vaheseinteta. Interjöör on pimestavalt valge ja minimaalse ringikujulise ruumiga - valge lĂ”uend Portugali veini sĂ€ramiseks ja eksponeerimiseks. Riiulid on seintest vĂ€lja nikerdatud veiniterrassidele viidates, 360-kraadises ĂŒmbritsevas mĂŒĂŒgielamuses ilma letita.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Objekt asub Keihin Tööstuspiirkonnas Tokyo ÀÀrelinnas. Raskete tööstusettevĂ”tete korstnatest pidevalt tulenev suitsu kogunemine vĂ”ib kujutada negatiivset pilti, nĂ€iteks reostust ja materialismi. Fotodel on aga keskendutud tehaste erinevatele aspektidele, mis kujutavad selle funktsionaalset ilu. PĂ€eval loovad torud ja konstruktsioonid joonte ja tekstuuridega geomeetrilisi mustreid ning ulatus ilmastikuoluga rajatistel loob vÀÀrika Ă”hu. Öösel muutuvad rajatised salapĂ€raseks kosmiliseks kindluseks, mis oli 80ndate ulmefilmides.

Sotsiaalne Ja Vaba Aeg

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sotsiaalne Ja Vaba Aeg Horisontaalsed ja vertikaalsed jooned ristuvad ĂŒksteisega, moodustades vĂ”re. Iga ruudustik on kommunikatsiooniplatvorm, mis on ka viskibaari kujunduskontseptsiooni allikas. EnergiasÀÀstu ja keskkonnakaitse osas kasutas disainer LED-energiasÀÀstlikke lampe kogu baaris. Baari Ă”hukvaliteedi sĂ€ilitamiseks vĂ”tab disain vastu aknad pĂ”hjast lĂ”unasse, mis tagab loomuliku Ă”hu lĂ€bimise.

NĂ€itusesaal

City Heart

NÀitusesaal Alates linna arhitektuurist kuni kujunduse tasakaalustatuse mÔistmiseni ja kaalumiseni on linna vÀljendus tihenenud kolme nurga all asuvasse ruumi, linnaehituse ja -ehituse kaudu, et edendada ettevÔtteid, linna ja inimeste vaatenurka linna muutumisele ning linnaomaduste ja linnaomaduste muutumisele kliimavoldid vastutasuks, et vÀljendada kujundaja arusaama linnast, nÀha linna minevikku rohkem, et nÀha tema tulevikku.

Laualamp

Oplamp

Laualamp Oplamp koosneb keraamilisest korpusest ja tĂ€ispuidust alusest, millele asetatakse led-valgusallikas. TĂ€nu oma kujule, mis saadakse kolme koonuse liitmise teel, saab Oplampi keha pöörata kolme eristatavasse asendisse, mis loob erinevat tĂŒĂŒpi valgust: kĂ”rge lauavalgusti ĂŒmbritseva valgusega, madal laualamp ĂŒmbritseva valgusega vĂ”i kaks ĂŒmbritsevat valgust. Lambi koonuste iga konfiguratsioon vĂ”imaldab vĂ€hemalt ĂŒhel valgusvihul ĂŒmbritsevate arhitektuuriseadistustega loomulikult suhelda. Oplamp on disainitud ja tĂ€ielikult kĂ€sitööna valmistatud Itaalias.

PĂ€eva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

MÔnikord vajate tÔeliselt suurepÀraste disainilahenduste loomiseks vÀga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga pÀev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.