Disainiajakiri
Disainiajakiri
Turvaseade

G2 Face Recognition

Turvaseade materjalide kĂ”rge kvaliteet ja disaini lihtsus muudavad selle turvanĂ€ituse tuvastamise seadme vĂ€ljamĂ”eldud, stiilseks ja vastupidavaks. Seespool arenenud tehnoloogiat, et muuta see maailma kiireimaks ja vĂ€ga tĂ€pseks, ei saa keegi selle algoritmi petta. Veekindel, atmosfÀÀri valgustatud toode tagakĂŒljel, et luua ĂŒmbritseva meeleolu ka kĂ”ige kĂŒlmemates kontorites. Kompaktne suurus vĂ”imaldab seda paigaldada peaaegu kĂ”ikjale ja kuju vĂ”imaldab seda horisontaalselt vĂ”i vertikaalselt paigutada.

Arenev Mööbel

dotdotdot.frame

Arenev Mööbel Kodud kasvavad vĂ€iksemaks, seetĂ”ttu vajavad nad mitmekĂŒlgset kerget mööblit. Dotdotdot.Frame on esimene mobiilne kohandatav mööblisĂŒsteem turul. TĂ”husa ja kompaktse raami saab seina kĂŒlge kinnitada vĂ”i sellele toetuda, et seda oleks lihtne kodus ĂŒmber paigutada. Ja selle kohandatavus tuleneb 96 august ja laienevast lisavarustusest, mis nendesse kinnitatakse. Kasutage ĂŒhte vĂ”i ĂŒhendage mitu sĂŒsteemi vastavalt vajadusele - seal on lĂ”pmatu kombinatsioon.

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem

Spider Bin

RinglussevĂ”etav JÀÀtmete SorteerimissĂŒsteem Spider bin on universaalne ja ökonoomne lahendus taaskasutatavate materjalide sorteerimiseks. RĂŒhm hĂŒpikaknaid luuakse koju, kontorisse vĂ”i Ă”ue. Ühel esemel on kaks pĂ”hiosa: raam ja kott. Seda saab hĂ”lpsalt ĂŒhest kohast teise teisaldada, seda on mugav transportida ja hoida, kuna see vĂ”ib olla tasane, kui seda ei kasutata. Ostjad tellivad Ă€mblikprĂŒgi veebist, kus nad saavad vastavalt vajadusele valida suuruse, Ă€mblikuvĂ”rgu prĂŒgikastide arvu ja koti tĂŒĂŒbi.

Kaneelirull Meega

Heaven Drop

Kaneelirull Meega Heaven Drop on puhta meega tĂ€idetud kaneelirull, mida kasutatakse koos teega. Idee oli ĂŒhendada kaks toitu, mida kasutatakse eraldi, ja teha sellest tĂ€iesti uus toode. Disainerid olid inspireeritud kaneelirulli struktuurist. Nad kasutasid selle rullvormi mee mahutina ja kaneelirullide pakkimiseks kaneelirullide eraldamiseks ja pakendamiseks mesilasvaha. Selle pinnal on kujutatud Egiptuse figuure ja see on sellepĂ€rast, et egiptlased on esimesed inimesed, kes mĂ”istsid kaneeli tĂ€htsust ja kasutasid mett aardena! See toode vĂ”iks olla teie teetassides taeva sĂŒmbol.

Toit

Drink Beauty

Toit Drink Beauty on nagu ilus ehe, mida saate juua! Tegime kombinatsiooni kahest objektist, mida kasutati koos teega eraldi: kivikommid ja sidruniviilud. See disain on tĂ€iesti söödav. Kui lisada sidruniviilud kivikommide struktuurile, muutub selle maitse uskumatult paremaks ja sidruni vitamiinide tĂ”ttu suureneb selle toiduvÀÀrtus. Disainerid asendasid pulgad, millele kivikommikristallid hoidsid, lihtsalt viilu kuivatatud sidruniga. Drink Beauty on kaasaegse maailma tĂ€ielik nĂ€ide, mis ĂŒhendab ilu ja tĂ”hususe.

Jook

Firefly

Jook See disain on Chiaga uus kokteil, peamine idee oli kujundada kokteil, millel oleks mitu maitsefaasi. Sellel disainil on ka erinevad vĂ€rvid, mida vĂ”ib nĂ€ha musta valguse kĂ€es, mis teeb selle sobilikuks pidudele ja klubidele. Chia suudab absorbeerida ja reserveerida mis tahes maitset ja vĂ€rvi, nii et Fireflyga kokteili tehes saavad samm-sammult kogeda erinevaid maitseid. Selle toote toitevÀÀrtus on teiste kokteilidega vĂ”rreldes kĂ”rgem ning seda kĂ”ike Chia kĂ”rge toitevÀÀrtuse ja madala kalorsuse tĂ”ttu . See kujundus on uus peatĂŒkk jookide ja kokteilide ajaloos.

PĂ€eva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepÀraste disainerite disainiprotsessidega.