Disainiajakiri
Disainiajakiri
Liblikas Riidepuu

Butterfly

Liblikas Riidepuu Liblika riidepuu sai oma nime oma sarnasuse poolest lendava liblika kujuga. Eraldatud osade konstruktsiooni tĂ”ttu on see minimalistlik mööbel, mida saab mugavalt kokku panna. Kasutajad saavad riidepuu kiiresti palja kĂ€ega kokku panna. Kui on vaja liikuda, on seda pĂ€rast lahti vĂ”tmist mugav transportida. Paigaldamine toimub ainult kahes etapis: 1. paigutage mĂ”lemad raamid X moodustamiseks kokku; ja tehke rombikujulised raamid mĂ”lemal kĂŒljel kattuvaks. 2. libistage puutĂŒkk lĂ€bi kattuvate rombikujuliste raamide mĂ”lemalt kĂŒljelt, et neid hoida

Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus

Medieval Rethink

Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus Keskaja Rethink oli vastus erakomisjonile rajada Guangdongi provintsi vĂ€ikesele avalikustamata kĂŒlale kultuurikeskus, mille ajalugu ulatub 900 aastat Song-dĂŒnastia juurde. Neljakorruseline, 7000 ruutmeetri suurune arendus keskendub iidsele kivimoodustisele, mida tuntakse Ding Qi kivi nime all, mis on kĂŒla pĂ€ritolu sĂŒmbol. Projekti ideekavand pĂ”hineb muistse kĂŒla ajaloo ja kultuuri tutvustamisel, ĂŒhendades samal ajal vana ja uue. Kultuurikeskus kujutab endast iidse kĂŒla tĂ”lgendamist ja muutmist tĂ€napĂ€evaseks arhitektuuriks.

MĂŒĂŒgikeskus

Feiliyundi

MĂŒĂŒgikeskus Hea disainiteos Ă€ratab inimeste emotsioone. Disainer hĂŒppab vĂ€lja traditsioonilisest stiilimĂ€lust ja paneb suurepĂ€rase ja futuristliku ruumistruktuuri uue kogemuse. Kaasaegne keskkonnahoidlik elamussaal on ĂŒles ehitatud kunstiliste installatsioonide hoolika paigutuse, ruumi selge liikumise ja materjalide ning vĂ€rvidega sillutatud dekoratiivse pinna kaudu. Selles olemine pole mitte ainult tagasipöördumine loodusesse, vaid ka kasulik teekond.

Õhupuhasti

Black Hole Hood

Õhupuhasti See Black Hole'i ja Worm Hole'i inspireeriv disainitud kapuuts muudab toote ilusa ja moodsa vormi, mis kĂ”ik pĂ”hjustab emotsionaalseid tundeid ja taskukohase hinnaga. See teeb toiduvalmistamise ajal emotsionaalseid hetki ja hĂ”lpsa kasutamise. See on kerge, hĂ”lpsasti paigaldatav, hĂ”lpsasti puhastatav ja mĂ”eldud tĂ€napĂ€evastele ilandi köökidele.

MĂŒĂŒgikeskus

HuiSheng Lanhai

MĂŒĂŒgikeskus Stseenikujunduse ookeaniteemaga lĂ”petage kosmosehing, visuaalse kommunikatsioonielemendina piksli ruut, laske mĂ€ngu lastel uurimise ja kasvu avastustest saada juhtumi tuumaks, vaba ruumi paigutamine esitleb hariduse fantaasia mĂ”ju lĂ”busalt. Alates vormist, ulatusest, vĂ€rvilahendusest, struktuurist kuni psĂŒhholoogiliste sensoorsete kogemusteni kosmose kontseptsioon jĂ€tkub ja rikastab, kui kĂ”ik elemendid on integreeritud ja pĂ”rkuvad.

KÔlar

Black Hole

KĂ”lar Kaasaegse intelligentse tehnoloogia baasil konstrueeritud Black Hole ja see on kaasaskantav Bluetooth-kĂ”lar. Selle saab ĂŒhendada iga mobiiltelefoniga, millel on erinevad platvormid, ja vĂ€lise kaasaskantava salvestusruumi jaoks on olemas USB-port. Varjatud valgust vĂ”iks kasutada lauavalgustina. Samuti muudab Black Hole'i ahvatlev vĂ€limus selle, et atraktiivseid koduseid tööriistu saaks kasutada sisekujunduses.

PĂ€eva kujundaja

Maailma parimad disainerid, kunstnikud ja arhitektid.

Hea disain vÀÀrib suurt tunnustust. Iga pĂ€ev on meil hea meel esineda hĂ€mmastavate disaineritega, kes loovad originaalseid ja uuenduslikke kujundusi, hĂ€mmastavat arhitektuuri, stiilset moodi ja loomingulist graafikat. TĂ€na tutvustame teile ĂŒht maailma suurimat disainerit. Vaadake tĂ€na auhinnatud disainiportfelli ja hankige oma igapĂ€evast disaini inspiratsiooni.