Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔrmus

Ohgi

SĂ”rmus Ohgi sĂ”rmuse kujundaja Mimaya Dale on selle sĂ”rmusega edastanud sĂŒmboolse sĂ”numi. Tema rĂ”nga inspiratsioon tuli positiivsetest tĂ€hendustest, mis Jaapani voltimisfĂ€nnidel on ja kui palju neid Jaapani kultuuris armastatakse. Materjaliks on ta 18K kollast kulda ja safiiri ning need toovad esile luksusliku aura. Lisaks sellele istub volditav ventilaator rĂ”nga all nurga all, mis annab ainulaadse ilu. Tema disain on ida ja lÀÀne ĂŒhtsus.

Kirjade Avaja

Memento

Kirjade Avaja KĂ”ik algab tĂ€nuga. Kirjade avajate seeria, mis kajastab ameteid: Memento ei ole ainult tööriistakomplekt, vaid ka objektide sari, mis vĂ€ljendab kasutaja tĂ€nu ja tundeid. Toote semantika ja erinevate elukutsete lihtsate piltide kaudu annavad kujundused ja unikaalsed viisid, kuidas iga Memento tĂŒkki kasutada, kasutajale mitmesuguseid sĂŒdamlikke kogemusi.

Jaapani Restoran Ja Baar

Dongshang

Jaapani Restoran Ja Baar Dongshang on Pekingis asuv jaapani restoran ja baar, mis koosneb erineva kuju ja suurusega bambusest. Projekti visiooniks oli luua ainulaadne söögikeskkond, pĂ”imides Jaapani esteetika kokku hiina kultuuri elementidega. Kahe riigi kunsti ja kĂ€sitööga tihedalt seotud traditsiooniline materjal katab seinad ja laed, et luua intiimne Ă”hkkond. Naturaalne ja jĂ€tkusuutlik materjal sĂŒmboliseerib hiina klassikalises loos linnapildivastast filosoofiat, Bamboo hirsa seitset tarka ning interjöör kutsub esile söögituba bambuseistanduses.

Tugitool

Osker

Tugitool Osker kutsub teid kohe tagasi istuma ja lÔÔgastuma. Sellel tugitoolil on vÀga vÀljendunud ja kÔverjooneline disain, millel on iseloomulikud omadused, nÀiteks suurepÀraselt valmistatud puidust tisleritooted, nahast kÀetoed ja polsterdus. Paljud detailid ja kvaliteetsete materjalide kasutamine: nahk ja tÀispuit tagavad tÀnapÀevase ja ajatu disaini.

Maja

Zen Mood

Maja Zen Mood on kontseptuaalne projekt, mille keskmes on 3 vĂ”tmetegurit: minimalism, kohanemisvĂ”ime ja esteetika. Üksikud segmendid on ĂŒhendatud, luues mitmesuguseid kujundeid ja kasutusviise: kodusid, kontoreid vĂ”i mĂŒĂŒgisalonge saab luua kahes vormingus. Iga mooduli konstrueerimine on 3,20 x 6,00 m, mis on paigutatud 19 m 2 sisse 01 vĂ”i 02 korruse vahel. Transport toimub peamiselt veoautodega, samuti saab selle kohale toimetada ja paigaldada vaid ĂŒhe pĂ€evaga. See on ainulaadne, kaasaegne disain, mis loob lihtsad, elavad ja loomingulised ruumid, mis on tehtud vĂ”imalikuks puhta ja industrialiseeritud konstruktiivse meetodi abil.

Wayfinding SĂŒsteem

Airport Bremen

Wayfinding SĂŒsteem Suure kontrastsusega moodne disain ja selge teave Hirarchie eristab uut sĂŒsteemi. OrienteerumissĂŒsteem töötab kiiresti ja annab positiivse panuse lennujaama teenindatava teenuse kvaliteeti. KĂ”ige olulisem vahend uue fondi, eristatava noolelemendi kasutamise kĂ”rval on erinevate kĂ”rge kontrastsusega vĂ€rvide kasutuselevĂ”tt. See puudutas eriti funktsionaalseid ja psĂŒhholoogilisi aspekte, nagu hea nĂ€htavus, loetavus ja tĂ”keteta teabe salvestamine. Kasutatakse uusi alumiiniumkorpusi koos kaasaegse optimeeritud LED-valgustusega. Lisandusid silditornid.