Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔrmus

Doppio

SĂ”rmus See on pĂ”nev mĂŒstilise olemuse ehe. “Doppio” liigub oma spiraalses vormis kahes suunas, sĂŒmboliseerides meeste aega: nende minevikku ja tulevikku. See kannab hĂ”bedat ja kulda, mis esindavad inimvaimu vooruste arengut kogu tema ajaloo jooksul Maal.

Kaelakee

Sakura

Kaelakee Kaelakee on vĂ€ga painduv ja valmistatud erinevatest detailidest, mis on joodetud sujuvalt kokku, et kaunilt kaunistada naiste kaelapiirkonnas. Paremal kĂŒljel olevad keskmised lilled pöörlevad ja seal on lubatud vasakut lĂŒhemat kaelakee tĂŒkki eraldi prossina kasutada. Kaelakee on vĂ€ga kerge, arvestades selle 3D-kuju ja keerukust. Selle brutokaal 362,50 grammi on 18 karaat, kivi ja teemantidega 518,75 karaati

Siidist Foulard

Passion

Siidist Foulard "Passion" on ĂŒks "Regards" objektidest. Pange siidisall kenasti tasku ruudule vĂ”i raamige see kunstiteosena ja laske sellel kogu elu kesta. See on nagu mĂ€ng - igal objektil on rohkem kui ĂŒks funktsioon. "Regards" kehastab Ă”rna korrelatsiooni vanade kĂ€sitöö ja kaasaegsete disainiobjektide vahel. Iga kujundus on ainulaadne kunstiteos ja rÀÀgib erinevat lugu. Kujutage ette kohta, kus iga pisidetail jutustab loo, kus kvaliteet on elu vÀÀrtus ja suurim luksus on iseendaga truuks jÀÀmine. Siin kohtub "Regards" teiega. Las kunst kohtub sinuga ja vanane koos sinuga!

Ehtekollektsioon

Future 02

Ehtekollektsioon Projekt Future 02 on ehtekollektsioon, mille lĂ”bus ja elujĂ”uline keerd on inspireeritud ringi teoreemidest. Iga tĂŒkk on loodud arvutipĂ”hise projekteerimistarkvara abil, mis on tĂ€ielikult vĂ”i osaliselt ehitatud selektiivse laseriga paagutamise vĂ”i terase 3D-printimistehnoloogia abil ja viimistletud traditsiooniliste hĂ”beeseptehnikatega. Kollektsioon ammutab inspiratsiooni ringikujust ja on hoolikalt kavandatud Eukleidese teoreemide visualiseerimiseks kantava kunsti mustriteks ja vormideks, sĂŒmboliseerides sel moel uut algust; lĂ€htepunkt pĂ”nevale tulevikule.

Kraavi Kate

Renaissance

Kraavi Kate Armastus ja mitmekĂŒlgsus. Kangas trĂŒkitud ilus lugu, mis on selle kraaviĂŒmbrise Ă”mblemine ja kontseptsioon koos kĂ”igi kollektsiooni muude rĂ”ivastega. Selle tĂŒki ainulaadsus on kindel linnakujundus, minimalistlik puudutus, kuid mis siin ĂŒllatav on, vĂ”ib pigem olla selle mitmekĂŒlgsus. Palun lihtsalt sulgege silmad. Esiteks peaksite nĂ€gema tĂ”sist inimest, kes lĂ€heb talle tĂ”siseks .. siniseks tööks. NĂŒĂŒd raputage pead ja just teie ees nĂ€ete kirjutatud sinist kraavivappi, millel on mĂ”ned magnetilised mĂ”tted. KĂ€sitsi kirjutatud. Armastusega, taunitav!