Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohandatav Vaip

Jigzaw Stardust

Kohandatav Vaip Vaibad on valmistatud rommist ja kuusnurkadest, neid on libisemisvastase pinnaga lihtne ĂŒksteise kĂ”rvale paigutada. TĂ€iuslik pĂ”randate katmiseks ja isegi seinte jaoks, et vĂ€hendada hĂ€irivaid helisid. TĂŒkke on saadaval kahte erinevat tĂŒĂŒpi. Heleroosad tĂŒkid on kĂ€sitsi tikitud NZ-villast, tikitud joontega banaanikiust. Sinised tĂŒkid on trĂŒkitud villale.

Elektrikitarr

Eagle

Elektrikitarr Kotkas esitleb uut elektrikitarri kontseptsiooni, mis pĂ”hineb kergel, futuristlikul ja skulpturaalsel kujundusel koos uue kujunduskeelega, mis on inspireeritud Streamlineist ja orgaanilisest disainifilosoofiast. Vorm ja funktsioon on ĂŒhendatud tervikuna tasakaalustatud proportsioonide, lĂ€bipĂ”imitud mahtude ja elegantsete joontega, voolu- ja kiirustundega. TĂ”enĂ€oliselt ĂŒks kĂ”ige kergemaid elektrikitarre tegelikul turul.

Rippvalgusti

Space

Rippvalgusti Selle ripatsi disainer oli inspireeritud asteroidide elliptilistest ja paraboolsetest orbiitidest. Lambi ainulaadse kuju mÀÀravad anodeeritud alumiiniumist postid, mis on tĂ€pselt paigutatud 3D-prinditud rĂ”ngasse, luues tĂ€iusliku tasakaalu. Valge klaasklaas keskel harmoneerub postidega ja lisab selle keeruka vĂ€limuse. MĂ”ni ĂŒtleb, et lamp sarnaneb ingliga, teised arvavad, et see nĂ€eb vĂ€lja nagu graatsiline lind.

TulekĂŒpsetuskomplekt

Firo

TulekĂŒpsetuskomplekt FIRO on multifunktsionaalne ja kaasaskantav 5-kilogrammine keedukomplekt iga lahtise tule jaoks. Ahi mahutab 4 potti, mis on kinnitatud eemaldatava sahtlissiini konstruktsiooni kĂŒlge koos pöördetoega toidu taseme hoidmiseks. Nii saab FIRO-d hĂ”lpsalt ja ohutult kasutada nagu sahtlit ilma toitu loksutamata, kui ahi asetub tule poole. Potte kasutatakse toiduvalmistamiseks ja söömiseks ning neid kĂ€sitsetakse söögiriistade abil, mis klammerduvad pottide mĂ”lemale kĂŒljele, et neid kuuma ajal temperatuurisolatsioonitaskutesse kanda. See sisaldab ka tekki, mis on ĂŒhtlasi kott, mis hoiab kogu kasulikku varustust.

Vaip

feltstone rug

Vaip Viltkivist vaip annab tĂ”eliste kivide optilise illusiooni. Erinevat tĂŒĂŒpi villa kasutamine tĂ€iendab vaiba vĂ€limust. Kivid erinevad ĂŒksteisest suuruse, vĂ€rvi ja kĂ”rge poolest - pind nĂ€eb looduses vĂ€lja selline. MĂ”nel neist on samblafekt. Igas veeris on vahtpĂ”hi, mis on ĂŒmbritsetud 100% villaga. Selle pehme sĂŒdamiku pĂ”hjal pigistab iga kivim survet. Vaiba tagakĂŒlg on lĂ€bipaistev matt. Kivid Ă”mmeldakse kokku ja koos matiga.

Mooduldiivan

Laguna

Mooduldiivan Laguna disaineristmed on ulatuslik moodne diivanite ja pinkide kollektsioon. Itaalia arhitekti Elena Trevisani poolt kujundatud, pidades silmas korporatiivseid istumisnurki, on see sobiv lahendus suurtele vĂ”i vĂ€ikestele vastuvĂ”tualadele ja puhkeruumidesse. Kumerad, ĂŒmmargused ja sirged diivanimoodulid koos relvade ja ilma nendeta ĂŒhendavad kĂ”ik sujuvalt sobivate diivanilaudadega, pakkudes paindlikkust mitme sisekujundusskeemi loomiseks.