Disainiajakiri
Disainiajakiri
Nutimööbel On TÀnavamööbli

Fluid Cube and Snake

Nutimööbel On TĂ€navamööbli Hello Wood lĂ”i nutiruumidega vĂ€limööbli rea ĂŒhiskondlikesse ruumidesse. JĂ€lgides avaliku mööbli ĆŸanrit, kavandasid nad visuaalselt kaasahaaravaid ja funktsionaalseid installatsioone, mis hĂ”lmasid valgustussĂŒsteemi ja USB-pistikupesasid, mis nĂ”udsid pĂ€ikesepaneelide ja akude integreerimist. Madu on modulaarne struktuur; selle elemendid on antud saidile sobivaks varieeruvad. Fluid Cube on fikseeritud seade, mille klaasist ĂŒlaosa sisaldab pĂ€ikesepatareisid. Stuudio usub, et disaini eesmĂ€rk on muuta igapĂ€evaseks kasutamiseks mĂ”eldud esemed armsateks esemeteks.

Söögilaud

Augusta

Söögilaud Augusta tĂ”lgendab klassikalist söögilauda ĂŒmber. Esindades meie ees olevaid pĂ”lvkondi, nĂ€ib kujundus kasvavat nĂ€htamatust juurtest. Lauajalad on orienteeritud sellele ĂŒhisele sĂŒdamikule, ulatudes kuni raamatuga sobitatud lauaplaadi hoidmiseni. Euroopa tahke pĂ€hklipuit valiti tarkuse ja kasvu tĂ€henduse jĂ€rgi. Puit, mille mööbli valmistajad tavaliselt Ă€ra viskavad, kasutatakse selle vĂ€ljakutseks. SĂ”lmed, praod, tuul raputab ja ainulaadsed keerised rÀÀgivad puu elu lugu. Puidu ainulaadsus vĂ”imaldab sellel lool elada perekonna pĂ€randi mööblitĂŒkis.

KÔlar

Sperso

KĂ”lar Sperso tuleb kahest sĂ”nast Sperm ja Sound. Klaasilise mulli ja kĂ”lari eriline kuju peas olevasse auku viitab mehelikkusele ja heli sĂŒgavale lĂ€bitungimisele keskkonda, nagu ka isasperma pĂ”leng emasloomi paaritumise ajal. EesmĂ€rk on toota keskkonnas suure vĂ”imsusega ja kvaliteetset heli. See juhtmevaba sĂŒsteem vĂ”imaldab kasutajal ĂŒhendada oma mobiiltelefoni, sĂŒlearvuti, tahvelarvutid ja muud seadmed kĂ”lariga Bluetoothi kaudu. Seda laekĂ”larit saab spetsiaalselt kasutada elutoas, magamistubades ja teleriruumis.

JĂ€ri

Ane

JĂ€ri Ane taburetil on tĂ€ispuidust liistud, mis nĂ€ivad hĂ”ljuvat terasraami kohal harmooniliselt, kuid puitjaladest sĂ”ltumatult. Disainer vĂ€idab, et kĂ€sitsi valmistatud sertifitseeritud loodussĂ”bralikust puidust iste on valmistatud tĂ€nu sellele, et ainsaks kasutamiseks on mitut ĂŒhesuguse kujuga puidutĂŒkki, mis on dĂŒnaamiliselt paigutatud ja lĂ”igatud. VĂ€ljaheitesse istudes on kerge nurga tĂ”us seljaga ja kĂŒlje mahaminekunurgad lĂ”petatud viisil, mis tagab loomuliku, mugava isteasendi. Ane jĂ€ri on just paraja keerukusega, et luua elegantne viimistlus.

Kohvikomplekt

Riposo

Kohvikomplekt Selle teenuse kujundus on inspireeritud kahest 20. sajandi alguse koolist - saksa Bauhausist ja vene avangardist. Range sirge geomeetria ja lĂ€bimĂ”eldud funktsionaalsus vastavad tĂ€ielikult nende aegade manifestide vaimule: "mis on mugav, on ilus". Samal ajal jĂ€rgib tĂ€napĂ€evaseid suundumusi disainer selles projektis kahte kontrastset materjali. Klassikalist valget piimaportselani tĂ€iendavad korgist tehtud sĂ€ravad kaaned. Kujunduse funktsionaalsust toetavad lihtsad, kĂ€epidemed ja vormi ĂŒldine kasutatavus.

Mööbel Pluss Ventilaator

Brise Table

Mööbel Pluss Ventilaator Brise Table on loodud vastutustundega kliimamuutuste vastu ja sooviga kasutada pigem konditsioneeride asemel fĂ€nne. Tugeva tuule puhumise asemel keskendub see jahutuse tunnetamisele Ă”hu ringlemisega isegi pĂ€rast Ă”hukonditsioneeri vĂ€ljalĂŒlitamist. Brise Table abil saavad kasutajad pisut imelihtne ja samal ajal kĂŒljelauana kasutada. Samuti tungib see hĂ€sti keskkonda ja muudab ruumi ilusamaks.