Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mälestuste Maja

Memory Transmitting

Mälestuste Maja See maja edastab kodupilte puittalade ja valgete telliste järkjärgulise virna abil. Valgus läheb maja ümber asuvate valgete telliste ruumidest, luues kliendi jaoks erilise atmosfääri. Projekteerija kasutab selle hoone kliimaseadmete ja laoruumide piirangute lahendamiseks mitmeid meetodeid. Segage materjalid ka kliendi mäluga ja esitage läbi konstruktsiooni soe ja elegantne esteetika, ühendades selle maja ainulaadse stiili.

Siseruumide Maja

Seamless Blank

Siseruumide Maja See on maja, mis tutvustab perenaise unikaalset elustiili, mis on graafilise disaini ja ettevõtja kodu. Disainer esitleb perenaise eelistuste illustreerimiseks ja pereliikme kraami täitmiseks tühje kohti säilitavaid looduslikke materjale. Köök on maja kese, spetsiaalselt kujundatud ruumiline vaade perenaisele ja veenduge, et vanemad näevad seda igal pool. Maja on varustatud valge graniidist õmblusteta põrandakatete, itaalia mineraalvärvi, läbipaistva klaasi ja valge pulbervärviga, et paljastada materjalide elegantsed detailid.

Siseruumide Maja

Warm loft

Siseruumide Maja Soojade materjalidega tööstusstiilis maja. See maja valmistab klientidele ette mitmeid funktsioone elukvaliteedi edendamiseks. Projekteerija püüdis ühendada torud iga ruumi külge ning kombineerida puit-, teras- ja ENT-torusid, et illustreerida klientide elulugu. See pole tavalise tööstusstiili jaoks sama, see maja sisestab vaid vähe värve ja valmistab ette palju laoruume.

Riietusruumi

Sopron Basket

Riietusruumi Sopron Basket on Ungaris Sopronis asuv professionaalne naiste korvpallimeeskond. Kuna nad on üks edukamaid Ungari võistkondi, kus on 12 riikliku meistrivõistluste karikat ja saavutavad Euroliigas teise koha, otsustas klubi juhatus investeerida uude riietusruumide kompleksi, et klubi nimele küllaltki prestiižne rajatis sobiks mängija vajadustega. parem, motiveerige neid ja edendage nende ühtsust.

Segakasutusega Arhitektuur

Shan Shui Plaza

Segakasutusega Arhitektuur Ajaloolises Xi'ani linnas ärikeskuse ja TaoHuaTani jõe vahel asuva projekti eesmärk pole mitte ainult mineviku ja oleviku, vaid ka linna ja looduse sidumine. Inspireerituna Peachi õitest kevadisest hiina muinasjutust, pakub projekt paradiisi elu- ja töökohta, pakkudes tihedat seost loodusega. Hiina kultuuris omab mägiveefilosoofia (Shan Shui) olulist tähendust inimese ja looduse vahelisest suhtest, pakkudes seega saidi vesist maastikku ära kasutades projekti ruume, mis kajastavad linnas Shan Shui filosoofiat.

Haigla

Warm Transparency

Haigla Tavapäraselt kipub haigla olema ruum, millel on kunstliku struktuurimaterjali tõttu halb looduslik värv või materjal, et funktsionaalsust ja tõhusust parandada. Seetõttu tunnevad patsiendid, et nad on igapäevasest elust lahus. Tuleks kaaluda mugavat keskkonda, kus patsiendid saaksid veeta ja stressivabad. TSC arhitektid pakuvad avatud ja mugavat ruumi, seades L-kujulise avatud lae ruumi ja suured räästad, kasutades palju puitmaterjali. Selle arhitektuuri soe läbipaistvus ühendab inimesi ja meditsiiniteenuseid.