Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pood

Formal Wear

Pood Meeste rĂ”ivakauplused pakuvad sageli neutraalseid interjööre, mis mĂ”jutavad negatiivselt kĂŒlastajate meeleolu ja vĂ€hendavad seetĂ”ttu mĂŒĂŒgi protsenti. Selleks, et meelitada inimesi mitte ainult poodi kĂŒlastama, vaid ka seal pakutavaid tooteid ostma, peaks see ruum innustama ja rÔÔmustama. SellepĂ€rast on selle poe kujunduses kasutatud Ă”mblusviimistlusest inspireeritud eripĂ€ra ja erinevaid detaile, mis köidavad tĂ€helepanu ja levitavad head tuju. Kaheks tsooniks jaotatud avatud ruumi paigutus on mĂ”eldud ka klientidele vabaduse ostmise ajal.

Elamu

Shkrub

Elamu Shkrubi maja ilmus armastusest ja armastusest - kolme lapsega armastav paar. Maja DNA sisaldab struktureerivaid esteetilisi pÔhimÔtteid, mis leiavad inspiratsiooni Ukraina ajaloost ja kultuurist, mis on inspireeritud Jaapani tarkusest. Maa element kui materjal annab endast tunda kodu konstruktsioonilistes aspektides, nÀiteks algses rookatuses ja kaunites ning tihedates tekstuuriga saviseintes. Asutamiskohana austuse maksmise ideed saab tunda kogu kodus nagu Ôrn suunav niit.

Basseinid

Termalija Family Wellness

Basseinid Termalija perekonnatervis on viimane projekti seerias, mille Enota on viimase viieteistkĂŒmne aasta jooksul Terme Olimias ehitanud ja mis lĂ”petab spaakompleksi tĂ€ieliku ĂŒmberkujundamise. Eemalt vaadates on tetraedriliste mahtude uus klastriline struktuur, kuju ja ulatus jĂ€tkuks ĂŒmbritsevate maaeluhoonete klastrile, ulatudes visuaalselt kompleksi sĂŒdamesse. Uus katus toimib suure suvise varjutusena ega riku ĂŒhtegi vÀÀrtuslikku vĂ€lispinda.

Sisekujundus

Eataly

Sisekujundus Eataly Toronto on kohandatud meie kasvava linna nĂŒanssidele ja selle eesmĂ€rk on edendada ja tĂ€iendada sotsiaalseid vahetusi Itaalia suurepĂ€rase toidu universaalse katalĂŒsaatori kaudu. Ainult sobib, et Eataly Toronto kujunduse inspiratsiooniks on traditsiooniline ja kestev “passeggiata”. See ajatu rituaal nĂ€eb, et itaallased viivad igal Ă”htul peatĂ€navale ja piazzale, et jalutada ja suhelda ning aeg-ajalt peatuda tee ÀÀres asuvates baarides ja poodides. See elamussari nĂ”uab uut intiimset tĂ€navaskaalat Blooris ja Lahes.

Kabel

Coast Whale

Kabel Vaala bioonilisest vormist sai selle kabeli keel. Islandi rannikule luhtunud vaal. Inimene saab oma kehasse siseneda madala kalatalla kaudu ja kogeda vaalat vaadeldes ookeani, kus inimestel on kergem kajastada keskkonna halvenemise tÀhelepanuta jÀtmist. Kandekonstruktsioon langeb rannale, et tagada looduskeskkonnale minimaalne kahjustus. Looduslikud ja keskkonnasÔbralikud materjalid muudavad selle projekti turismisihtkohaks, mis nÔuab keskkonna kaitset.

Kergportaal Tulevane Raudteelinn

Light Portal

Kergportaal Tulevane Raudteelinn Valgusportaal on Yibini kiirraudteelinnaku ĂŒldplaan. Elustiilireform soovitab aastaringselt igas vanuses. Alates 2019. aasta juunist tegutsenud Yibini kiirraudteejaama kĂ”rval koosneb Yibini Gröönimaa keskus 160 meetri kĂ”rgustest segakasutusega Kaksiktornidest, mis ĂŒhendavad arhitektuuri ja looduse 1km pikkuse maastikuvĂ€ljakuga. Yibinil on rohkem kui 4000 aastat ajalugu, kuhjudes tarkust ja kultuuri just nagu jĂ”e sete tĂ€histas Yibini arengut. Kaksiktornid on nii kerge portaal, mis juhendab kĂŒlastajaid kui ka orientiir elanike kokkupanemiseks.