Disainiajakiri
Disainiajakiri
Collieri

Eves Weapon

Collieri Eve relv on valmistatud 750 karaadisest roosist ja valgest kullast. See sisaldab 110 teemanti (20,2 kt) ja koosneb 62 segmendist. KĂ”igil neil on kaks tĂ€iesti erinevat kuju: kĂŒlgvaates on segmendid Ă”unakujulised, pealtvaates on nĂ€ha V-kujulised jooned. Iga segment jaguneb kĂŒljele, et tekiks teemante hoidev vedruefekti efekt - teemante hoiab ainult pinge. See rĂ”hutab soodsalt teemandi heledust, sĂ€ra ja maksimeerib teemandi nĂ€htava sĂ€ra. Vaatamata kaelakee suurusele vĂ”imaldab see luua ÀÀrmiselt kerge ja selge kujunduse.

RÔngas

Wishing Well

RĂ”ngas Oma unistustes roosiaias kĂ€ies tuli Tippy vastu roosidega ĂŒmbritsetud kaevu. Seal vaatas ta kaevu sisse ja nĂ€gi öötĂ€htede peegeldust ning esitas soovi. ÖötĂ€hti tĂ€histavad teemandid ja rubiin sĂŒmboliseerib tema sĂŒgavaimat kirge, unistusi ja lootusi, mida ta soovides hĂ€sti tegi. Sellel disainil on kohandatud roosilĂ”ikus, kuusnurkne rubiinkĂŒĂŒnis, mis on valmistatud 14K tahkest kullast. Naturaalsete lehtede tekstuuri nĂ€itamiseks on nikerdatud vĂ€ikesed lehed. RĂ”ngasriba toetab lamedat ĂŒlaosa ja kĂ”verdub veidi sissepoole. RĂ”ngasuurused tuleb matemaatiliselt arvutada.

Kott

Totepographic

Kott Topograafilisest disainist inspireeritud kandekott, mis on hĂ”lpsasti kaasaskantav, eriti neil tihedatel pĂ€evadel, mis veedetakse sisseostude tegemisel vĂ”i tehingute tegemisel. Tote koti maht on nagu mĂ€gi ja see mahutab vĂ”i kannab paljusid asju. Oraakelluu moodustab koti ĂŒldise struktuuri, topograafiline kaart peab olema pinnamaterjal nagu mĂ€e ebaĂŒhtlane pind.

Ripats

Taq Kasra

Ripats Taq Kasra, mis tĂ€hendab kasra arch, on praegu Iraagis asuva Sasani kuningriigi mĂ€lestusmĂ€rk. Seda ripatsit, mis on inspireeritud Taq kasra geomeetriast ja varasemate suverÀÀnsuste suursugususest, mis oli nende struktuuris ja subjektiivsuses, on selle eetose kujundamiseks kasutatud selles arhitektuurimeetodis. KĂ”ige olulisem atribuut on tĂ€napĂ€evane disain, mis on teinud sellest eraldiseisva vaatega detaili, nii et kĂŒlgvaates nĂ€ib see tunnelina ja toob subjektivismi ning moodustab frontaalse vaate, mille jĂ€rgi on see kaarjas ruum.

Naiste RÔivaste Kollektsioon

Utopia

Naiste RĂ”ivaste Kollektsioon Selles kollektsioonis inspireeris Yina Hwang peamiselt kujundeid, mis on sĂŒmmeetrilised ja asĂŒmmeetrilised ning puudutavad pĂ”randaalust muusikakultuuri. Ta kureeris seda kollektsiooni iseenda omaksvĂ”tmise hetke pĂ”hjal, et luua funktsionaalsete, kuid abstraktsete rĂ”ivaste ja aksessuaaride kollektsioon, et kehastada oma kogemuse lugu. Projekti kĂ”ik trĂŒkised ja kangad on originaalsed ning kangaste pĂ”hiosa kasutas ta peamiselt PU-nahka, satiini, Power Mashi ja spandeksi.

Kaelakee Ja KÔrvarÔngaste Komplekt

Ocean Waves

Kaelakee Ja KĂ”rvarĂ”ngaste Komplekt Ookeanilainete kaelakee on ilus kaasaegne ehe. Kujunduse peamine inspiratsioon on ookean. See on kaelakee projekteeritud vĂ”tmeelemendid selle avarus, elujĂ”ud ja puhtus. Kujundaja on ookeani pritsmete lainete visiooni esitamiseks kasutanud head sinise ja valge tasakaalu. See on kĂ€sitööna valmistatud 18K valgest kullast ning teemantide ja sinise safiiriga. Kaelakee on ĂŒsna suur, kuid Ă”rn. See on konstrueeritud nii, et see sobib kĂ”igi rĂ”ivaste vormidega, kuid sobib paremini kaelusega sidumiseks, nii et see ei kattuks.