Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kunstifotograafia

Talking Peppers

Kunstifotograafia Nus Nousi fotod nĂ€ivad kujutavat inimkehasid vĂ”i nende osi, tegelikkuses tahab neid nĂ€ha vaatleja. Kui me jĂ€lgime midagi, isegi olukorda, siis me jĂ€lgime seda emotsionaalselt ja seetĂ”ttu laseme end sageli petta. Nus Nousi piltidel on ilmne, kuidas ambivalentsuse element muutub mĂ”istuse peeneks töötluseks, mis viib meid reaalsusest eemale, et viia meid kujuteldavasse sugestustest koosnevasse labĂŒrinti.

Klaaspudelis Mineraalvesi

Cedea

Klaaspudelis Mineraalvesi Cedea veekujundus on inspireeritud Ladini Dolomiitidest ja legendidest Enrosadira loomuliku valguse nĂ€htuse kohta. TĂ€nu oma ainulaadsele mineraalile sĂŒttivad Dolomiidid pĂ€ikesetĂ”usul ja pĂ€ikeseloojangul punaka, pĂ”letava tooniga, andes maastikule maagilise Ă”hkkonna. "Sarnastab legendaarset maagilist roosiaeda", pĂŒĂŒab Cedea pakend tabada just seda hetke. Tulemuseks on klaaspudel, mis muudab vee ĂŒllatavalt sĂ€ravaks ja sĂ€ravaks. Pudeli vĂ€rvid on mĂ”eldud meenutama mineraali roosipunases ja taevasinises suplevate Dolomiitide erilist kuma.

Lipulaev Teepood

Toronto

Lipulaev Teepood Kanada kĂ”ige elavamas kaubanduskeskuses on Studio Yimu vĂ€rske puuviljatee poe kujundus. Lipulaevpoe projekt oli ideaalne kaubamĂ€rgi loomise eesmĂ€rgil, et saada kaubanduskeskuse uueks levialaks. Kanada maastikust inspireeritud Kanada Blue Mountaini kaunis siluett on kogu poe seina taustale trĂŒkitud. Idee ellu viimiseks valmistas Studio Yimu kĂ€sitööna 275 cm x 180 cm x 150 cm suuruse veskikujulise skulptuuri, mis vĂ”imaldab iga kliendiga tĂ€ielikult suhelda.

Looduskosmeetika Pakend

Olive Tree Luxury

Looduskosmeetika Pakend Saksa luksusliku looduskosmeetikabrĂ€ndi uus pakendikujundus kirjeldab selle lugu kunstiliselt, nagu pĂ€evik, vannitades seda soojades toonides. Esmapilgul nĂ€iliselt kaootiline, kuid lĂ€hemal vaatlusel edastab pakend tugevat ĂŒhtsust, sĂ”numit. TĂ€nu uuele disainikontseptsioonile kiirgavad kĂ”ik tooted loomulikkust, stiili, iidseid raviteadmisi ja kaasaegset praktilisust.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon Linnaarengu kĂ€igus on samasuguse ehitatud keskkonna tekkimine vĂ€ltimatu. Traditsioonilised hooned vĂ”ivad tunduda ka ĂŒksluised ja eemalejÀÀnud. Erikujulise maastikuarhitektuuri ilmumine pehmendab inimestevahelisi suhteid arhitektuurses ruumis, muutub vaatamisvÀÀrsuste vaatamise kohaks ja aktiveerib elujĂ”udu.

Köögitarvikud

KITCHEN TRAIN

Köögitarvikud Erinevate köögiriistade stiilide kasutamine loob lisaks visuaalsele tĂŒĂŒtusele ka korrastamata kĂŒpsetuskeskkonna. LĂŒhidalt öeldes proovisin teha nendest populaarsetest köögitarvikutest ĂŒhtse komplekti, mida tavaliselt kasutatakse kĂ”igis majades. See disain oli puhtalt inspireeritud loovusest. "Ühtne vorm" ja "Meeldiv vĂ€limus" on selle kaks tunnust. Lisaks sellele on turg uuendusliku vĂ€limuse tĂ”ttu teretulnud. See on tootjale ja kliendile vĂ”imalus, et 6 pakki ostetakse ĂŒhes pakendis.