Disainiajakiri
Disainiajakiri
Linna Pink

Eternity

Linna Pink Vedelast kivist kaheistmeline pink. Kaks tugevat seadet pakuvad mugavat ja haaravat istumiskogemust ning hoolitsevad samal ajal sĂŒsteemi stabiilsuse eest. Pingi otsad on paigutatud viisil, mis neutraliseerib vĂ€himagi liikumise. See on pink, mis austab olemasolevat linnakeskkonna infrastruktuuri. Tutvustatakse lihtsat kohapealset paigaldust. Kinnituspunkte pole enam vaja, lihtsalt visake ja unustage. Ettevaatust, kaheksandik on lĂ€hedal. oh jah.

NĂ€itusekujundus

Multimedia exhibition Lsx20

NĂ€itusekujundus OmavÀÀringus lati taaskehtestamise 20. aastapĂ€evale pĂŒhendati multimeedianĂ€itus. NĂ€ituse eesmĂ€rk oli tutvustada kunstilise projekti aluseks olnud kolmainsuse raamistikku, milleks olid pangatĂ€hed ja mĂŒndid, autorid - 40 silmapaistvat lĂ€ti erineva loominguga ĆŸanrit - ja nende teosed. NĂ€ituse idee sai alguse grafiidist vĂ”i pliist, mis on pliiatsi kesktelg, mis on kunstnike jaoks tavaline tööriist. Grafiidistruktuur oli nĂ€ituse keskseks kujunduselemendiks.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender Moodul on kasulik kolmekuuline kalender koos ĂŒksikute tĂŒkkidega, mida vĂ”ib kombineerida kolme kuubikujulise virnastamismoodulina, nii et saate neid vabalt enda jaoks kokku panna. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Watchface Rakendused

genuse

Watchface Rakendused Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart ja Timenine on kellarakenduste seeria, mis on spetsiaalselt vĂ€lja töötatud I'm Watchi seadme jaoks. Rakendused on originaalsed, lihtsad ja esteetilise kujundusega, alates tulevastest etnilistest kuni sci-fi stiili ja lĂ”petades digitaalse Ă€ritegevusega. KĂ”iki vaatluspindade graafikaid on saadaval 9 vĂ€rvitoonis - need sobivad I Watchi vĂ€rvikollektsiooni. NĂŒĂŒd on suurepĂ€rane hetk uue viisi nĂ€itamiseks, lugemiseks ja meie aegade mĂ”istmiseks. www.genuse.eu

Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo

Ludovico Office

Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo Nagu Ludovico peamööbli puhul, on ka sellel kontoriversioonil opositsioonilisuse jaoks sama pĂ”himĂ”te, mis peidab tĂ€istooli sahtlisse nii, et tooli ei panda tĂ€hele ja nĂ€hakse peamööbli osana. Enamik arvab, et toolid on veel paar sahtlit. Alles tagasi tĂ”mmates nĂ€eme tooli, mis sĂ”na otseses mĂ”ttes tuleb vĂ€lja sellisest rahvarohkest sahtlitega tĂ€idetud ruumist. Suuresti andis inspiratsiooni Pittamiglio kasti kĂŒlastus ja kĂ”ik selle sĂŒmboolsed, varjatud sĂ”numid, samuti varjatud ja ootamatud uksed vĂ”i tĂ€isruumid.