Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo

Ludovico Office

Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo Nagu Ludovico peamööbli puhul, on ka sellel kontoriversioonil opositsioonilisuse jaoks sama pĂ”himĂ”te, mis peidab tĂ€istooli sahtlisse nii, et tooli ei panda tĂ€hele ja nĂ€hakse peamööbli osana. Enamik arvab, et toolid on veel paar sahtlit. Alles tagasi tĂ”mmates nĂ€eme tooli, mis sĂ”na otseses mĂ”ttes tuleb vĂ€lja sellisest rahvarohkest sahtlitega tĂ€idetud ruumist. Suuresti andis inspiratsiooni Pittamiglio kasti kĂŒlastus ja kĂ”ik selle sĂŒmboolsed, varjatud sĂ”numid, samuti varjatud ja ootamatud uksed vĂ”i tĂ€isruumid.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esitleb watchface'i rakenduste kollektsiooni, mis on loodud nutitelefonide jaoks, millel on mustvalge 144 × 168 piksline ekraan, nĂ€iteks Pebble ja Kreyos. Siit leiate 15 lihtsa, elegantse ja esteetilise kellarakenduse mudelit. Kuna need on valmistatud puhtast energiast, sarnanevad nad pigem kummituste kui reaalsete asjadega. Need kellad on kĂ”ige ökonoomsemad ja keskkonnasĂ”bralikumad, mis eales olemas olnud.

Ajakiri

Going/Coming

Ajakiri LÀhte- ja saabumiste idee pÔhjal on see ajakiri jagatud kaheks osaks: minek / tulek. Going on seotud Euroopa linnade, reisielamuste ja nÀpunÀidetega vÀlismaale minekuks. Igas vÀljaandes on kuulsuste pass. "RÀndurite vabariigi" pass sisaldab isikuandmeid selle isiku ja tema vestluse kohta. Tulekul on mÔte, et parim reis on koju naasmine. See rÀÀgib kodukaunistamisest, toiduvalmistamisest, meie perega tehtavatest tegevustest ja artiklitest, et oma kodu paremini nautida.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO on paberkĂ€sitöökomplekt kuue looma valmistamiseks, millest igaĂŒks toimib kahekuulise kalendrina. LĂ”butsege oma vĂ€ikese loomaaiaga aasta! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Mööbel, Mis Muudab,

Ludovico

Mööbel, Mis Muudab, Ruumi kokkuhoid on ĂŒsna originaalne - kaks tooli on sahtli sisse peidetud. PĂ”himööbli sisse paigutatuna ei saa te aru, et sahtlid nĂ€ivad tegelikult olevat kaks eraldi tooli. Teil vĂ”ib olla ka laud, mida saab kasutada pĂ”hikonstruktsioonist vĂ€ljaviimisel lauana. PĂ”hikonstruktsioon koosneb neljast sahtlist ja vahetult ĂŒlemise sahtli kohal olevast sahtlist, milles saate hoida palju asju. Peamine selle mööbli materjal, beign eucaliptus fingerjoint, on keskkonnasĂ”bralik, uskumatult vastupidav, kĂ”va ja vĂ€ga tugeva visuaalse vĂ€limusega.