Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lauavalgusti

Moon

Lauavalgusti See tuli mĂ€ngib aktiivset rolli, saates inimesi tööruumist hommikust Ă”htuni. See oli loodud inimeste töökeskkonda silmas pidades. Juhtme saab ĂŒhendada sĂŒlearvuti vĂ”i toitepangaga. Kuu kuju tehti roostevabast raamist tehtud maastikupildilt tĂ”usva ikoonina kolm neljandikku ringist. Kuu pinnamuster tuletab meelde maandumisjuhendit kosmoseprojektis. Seade nĂ€eb vĂ€lja nagu skulptuur pĂ€evavalguses ja valguseade, mis lohutab öösel pingelist tööd.

Valgus

Louvre

Valgus Louvre'i valgus on Kreeka suvisest pĂ€ikesevalgusest inspireeritud interaktiivne laualamp, mis pÀÀseb hĂ”lpsalt suletud aknaluukide kaudu lĂ€bi Louvresi. See koosneb 20 rĂ”ngast, 6 korgist ja 14 pleksiklaasist, mis muudavad jĂ€rjekorda mĂ€ngulisel viisil, et muuta valguse hajumine, maht ja lĂ”plik esteetika vastavalt kasutajate eelistustele ja vajadustele. Valgus lĂ€bib materjali ja pĂ”hjustab selle hajumist, seetĂ”ttu ei teki varje iseenesest ega selle ĂŒmbritsevatele pindadele. Erineva kĂ”rgusega rĂ”ngad annavad vĂ”imaluse lĂ”pututeks kombinatsioonideks, ohutuks kohandamiseks ja tĂ€ielikuks valguse juhtimiseks.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong on ĂŒmbritsevate lampide sari, mis sisaldab idamaist filosoofiat. Idamaade esteetika pöörab suurt tĂ€helepanu virtuaalse ja tegeliku, tĂ€ieliku ja tĂŒhja vahelisele seosele. Valgusdioodide peitmine metallist postile mitte ainult ei taga lambivarju tĂŒhjust ja puhtust, vaid eristab Kongit teistest lampidest. Disainerid leidsid teostatava kĂ€sitöö pĂ€rast enam kui 30-kordset katset, et valgus ja mitmesugused tekstuurid suurepĂ€raselt esitada, mis vĂ”imaldab hĂ€mmastavaid valgustuskogemusi. Alus toetab traadita laadimist ja sellel on USB-port. Seda saab sisse vĂ”i vĂ€lja lĂŒlitada lihtsalt kĂ€tega vehkides.

Köögi VÀljaheide

Coupe

Köögi VĂ€ljaheide See vĂ€ljaheide on mĂ”eldud neutraalse istuva ja seisva kehahoia sĂ€ilitamiseks. Inimeste igapĂ€evast kĂ€itumist jĂ€lgides leidis disainimeeskond vajaduse inimestel lĂŒhemaks ajaks istuda vĂ€ljaheidetele, nĂ€iteks kiireks vaheajaks köögis istumiseks, mis innustas meeskonda looma selle vĂ€ljaheite just sellise kĂ€itumise kohandamiseks. See vĂ€ljaheide on konstrueeritud minimaalsete osade ja struktuuridega, muutes tooli taskukohaseks ja kulutĂ”husaks nii ostjatele kui ka mĂŒĂŒjatele, vĂ”ttes arvesse tootjate tootlikkust.

Siseruumides Pesu Vöö

Brooklyn Laundreel

Siseruumides Pesu Vöö See on siseruumides kasutatav pesu vöö. Kompaktne kere, mis on vĂ€iksem kui Jaapani paberkandjal paber, nĂ€eb vĂ€lja nagu mÔÔdulint, sileda viimistlusega, pinnale pole kruvisid. 4 m pikkusel vööl on kokku 29 auku, igas augus saab riidepuudeta riidepuud hoida ja hoida, see töötab kiire kuivamise nimel. Vöö on valmistatud antibakteriaalsest ja hallitusevastasest polĂŒuretaanist, ohutust, puhtast ja tugevast materjalist. Maksimaalne koormus on 15 kg. 2 tk konksu ja pöördkeha vĂ”imaldab mitmekĂŒlgset kasutamist. VĂ€ike ja lihtne, kuid see on siseruumides pesu jaoks vĂ€ga kasulik. Lihtne töö ja nutikas paigaldamine sobib igat tĂŒĂŒpi ruumidesse.

Diivan

Shell

Diivan Shelli diivan ilmus merekarpide kontuuride ja moesuundade kombinatsioonina eksoskeleti tehnoloogia ja 3D-printimise jĂ€ljendamisel. EesmĂ€rk oli luua optilise illusiooni efektiga diivan. See peaks olema kerge ja Ă”huline mööbel, mida saaks kasutada nii kodus kui ka Ă”ues. Kerguse efekti saavutamiseks kasutati nailontrosside vĂ”rku. Nii tasakaalustab rĂŒmba kĂ”vadus siluettjoonte kudumise ja pehmuse. Istme nurgaosade all olevat jĂ€ika alust saab kasutada kĂŒlglaudadena ning pehmed ĂŒlaistmed ja istmepadjad viimistlevad kompositsiooni.