Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ehete Kollektsioon

Biroi

Ehete Kollektsioon Biroi on 3D prinditud ehteseeria, mis on inspireeritud legendaarsest taevafööniksist, kes viskab leekidesse ja sünnib uuesti oma tuhast. Struktuuri moodustavad dünaamilised jooned ja pinnale leviv Voronoi muster sümboliseerivad põlevatest leekidest elavnevat ja taevasse lennavat fööniksit. Muster muudab suurust, et voolata üle pinna, andes struktuurile dünaamilisuse tunde. Iseenesest skulptuurilaadset kohalolekut näitav disain annab kandjale julguse astuda samm edasi, tuues välja oma eripära.

Projekti nimi : Biroi, Disainerite nimi : Miyu Nakashima, Kliendi nimi : Miyu Nakashima.

Biroi Ehete Kollektsioon

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.