Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mänguasi

Movable wooden animals

Mänguasi Mitmekesisusega loomade mänguasjad liiguvad erineval viisil, lihtsad, kuid lõbusad. Abstraktsed loomakujud imavad lapsi ette kujutama. Rühmas on 5 looma: siga, part, kaelkirjak, tigu ja dinosaurus. Pardiliige liigub paremalt vasakule, kui seda laua tagant üles tõsta, tundub, et see ütleb teile "EI"; Kaelkirjaku pea võib liikuda üles ja alla; Siga nina, tigu ja dinosauruse pead liiguvad saba pööramisel seestpoolt väljapoole. Kõik need liigutused panevad inimesed naeratama ja panevad lapsi mängima erinevatel viisidel, näiteks tõmmates, lükates, keerates jne.

Projekti nimi : Movable wooden animals, Disainerite nimi : Sha Yang, Kliendi nimi : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Mänguasi

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.