Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kunstiinstallatsioon

S.Joao Structure

Kunstiinstallatsioon Kujundus kajastab Portugali tüüpilist tänavafestivali, mida kohapeal tuntakse kui S. João ”. Kogu Euroopa ühe elavaima tänavafestivali ajal austavad Porto inimesed püha Johannese “Ristijat”, trummides üksteist traditsiooniliselt küüslaugu lillede või pehmete plastist haamritega. Iseloomustab tänavaid täitvate lintide ja lippude värv koos ilutulestikega, mida käivitatakse kogu öö, 'S. João struktuur tõlgendab seda atmosfääri uuesti rippuvate õhupallitaoliste vormidega, mis on kaetud peegeldava läikiva materjaliga.

Projekti nimi : S.Joao Structure, Disainerite nimi : FAHR 021.3, Kliendi nimi : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Kunstiinstallatsioon

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.