Disainiajakiri
Disainiajakiri
Luksusjalatsid

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksusjalatsid Gianluca Tamburini "sandaali / kujuga juveelide" rida nimega Conspiracy asutati 2010. aastal. Vandenõukingad ühendavad tehnoloogia ja esteetika vaevata. Kontsad ja tallad on valmistatud sellistest materjalidest nagu kerge alumiinium ja titaan, mis on valatud skulpturaalsetes vormides. Seejärel rõhutatakse kingade siluetti poolvääriskivide ja muude rikkalike kaunistustega. Kõrgtehnoloogia ja tipptasemel materjalid moodustavad moodsa skulptuuri, millel on sandaali kuju, kuid kus endiselt on näha Itaalia kvalifitseeritud käsitööliste puudutusi ja kogemusi.

Projekti nimi : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Disainerite nimi : Gianluca Tamburini, Kliendi nimi : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksusjalatsid

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.