Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kompostitav Pakend

cellulose net tube

Kompostitav Pakend Saksamaa suurune prügikas triivib Vaikses ookeanis. Biolagunevate pakendite kasutamine mitte ainult ei piira fossiilsete ressursside äravoolu, vaid võimaldab ka biolagunevatel ainetel siseneda tarneahelasse. Grapa Verpackungszentrum on edukalt astunud sammu selles suunas, arendades kodumetsade harvendamisel kompostitavaid Modaalse tselluloosikiudu kasutades torukujulisi võrke. Võrgud ilmusid Rewe Austria supermarketite riiulitel esmakordselt 2012. aasta detsembris. Ainuüksi Rewe võib säästa 10 tonni plasti, muutes lihtsalt mahekartuli, sibula ja tsitrusvilja pakendit.

Projekti nimi : cellulose net tube , Disainerite nimi : Verpackungszentrum Graz, Kliendi nimi : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Kompostitav Pakend

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.