Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud, Trepp, Sokli

Trifold

Laud, Trepp, Sokli Trifoldi kuju annab teada kolmnurksete pindade ja ainulaadse voltimisjärjestuse kombinatsioon. Sellel on minimalistlik, kuid samas keeruline ja skulptuurne kujundus, iga vaatenurga alt ilmutab see ainulaadset kompositsiooni. Kujundust saab erinevatel eesmärkidel kohandada, ilma et see kahjustaks selle konstruktsiooni terviklikkust. Trifold on digitaalsete valmistamismeetodite ja uute tootmistehnoloogiate, näiteks robootika, kasutamise tutvustus. Tootmisprotsess on välja töötatud koostöös robotitootmisettevõttega, mis on spetsialiseerunud metallide kokkupandamisele 6-teljeliste robotitega.

Projekti nimi : Trifold, Disainerite nimi : Max Hauser, Kliendi nimi : .

Trifold Laud, Trepp, Sokli

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.