Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid

Bloom

Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid Bloom on mahlakad spetsiaalsed kasvukarbid, mis toimivad stiilse kodumööblina. See tagab sukulendite jaoks ideaalsed kasvutingimused. Toote peamine eesmärk on täita soov ja turgutada seda, kes elavad linnades, kus on vähem rohelist keskkonda. Linnaeluga kaasneb igapäevaelus palju väljakutseid. See paneb inimesi oma olemust eirama. Bloomi eesmärk on olla sild tarbijate ja nende loomulike soovide vahel. Toode ei ole automatiseeritud, selle eesmärk on aidata tarbijaid. Rakenduse tugi võimaldab kasutajatel oma taimedega midagi ette võtta, mis võimaldab neil end turustada.

Teekeetja

Grundig Serenity

Teekeetja Serenity on kaasaegne teevalmistaja, mis keskendub rõõmsatele kasutajakogemustele. Projekt keskendub peamiselt esteetilistele elementidele ja kasutajakogemusele, kuna peamine eesmärk soovitab, et toode erineks olemasolevatest toodetest. Teeseadme dokk on korpusest väiksem, mis võimaldab tootel unikaalset identiteeti pakkuvat maapinda vaadata. Kergelt kõverdatud korpus koos viilutatud pindadega toetab ka toote unikaalset identiteeti.

LĂĽhter

Lory Duck

Lühter Lory Duck on mõeldud messingist ja epoksüklaasist moodulitest kokku pandud riputussüsteemina, millest igaüks sarnaneb pardile, mis libiseb vaevata läbi jaheda vee. Moodulid pakuvad ka konfigureeritavust; puudutusega saab neid reguleerida ükskõik millise suuna suunas ja rippuda mis tahes kõrgusele. Lambi põhikuju sündis suhteliselt kiiresti. Selle täiusliku tasakaalu ja parima väljanägemise võimalike nurkade alt loomiseks oli vaja aga loendamatu hulga prototüüpidega kuudepikkust uurimist ja arendamist.

Liblikas Riidepuu

Butterfly

Liblikas Riidepuu Liblika riidepuu sai oma nime oma sarnasuse poolest lendava liblika kujuga. Eraldatud osade konstruktsiooni tõttu on see minimalistlik mööbel, mida saab mugavalt kokku panna. Kasutajad saavad riidepuu kiiresti palja käega kokku panna. Kui on vaja liikuda, on seda pärast lahti võtmist mugav transportida. Paigaldamine toimub ainult kahes etapis: 1. paigutage mõlemad raamid X moodustamiseks kokku; ja tehke rombikujulised raamid mõlemal küljel kattuvaks. 2. libistage puutükk läbi kattuvate rombikujuliste raamide mõlemalt küljelt, et neid hoida

Ă•hupuhasti

Black Hole Hood

Õhupuhasti See Black Hole'i ja Worm Hole'i inspireeriv disainitud kapuuts muudab toote ilusa ja moodsa vormi, mis kõik põhjustab emotsionaalseid tundeid ja taskukohase hinnaga. See teeb toiduvalmistamise ajal emotsionaalseid hetki ja hõlpsa kasutamise. See on kerge, hõlpsasti paigaldatav, hõlpsasti puhastatav ja mõeldud tänapäevastele ilandi köökidele.

Kõlar

Black Hole

Kõlar Kaasaegse intelligentse tehnoloogia baasil konstrueeritud Black Hole ja see on kaasaskantav Bluetooth-kõlar. Selle saab ühendada iga mobiiltelefoniga, millel on erinevad platvormid, ja välise kaasaskantava salvestusruumi jaoks on olemas USB-port. Varjatud valgust võiks kasutada lauavalgustina. Samuti muudab Black Hole'i ahvatlev välimus selle, et atraktiivseid koduseid tööriistu saaks kasutada sisekujunduses.