Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

Lollipop

Tugitool Lollipopi tugitool on ebaharilike kujude ja moodsate värvide kombinatsioon. Selle siluetid ja värvielemendid pidid kaugelt välja nägema nagu kommid, kuid samal ajal peaks tugitool sobima erinevate stiilide interjööridega. Chupa-chups kuju moodustasid käetoed ning seljaosa ja iste on valmistatud klassikaliste kommide kujul. Lollipopi tugitool on loodud inimestele, kellele meeldivad julged otsused ja mood, kuid ei taha loobuda funktsionaalsusest ja mugavusest.

Õhukvaliteedi Kontroll

Midea Sensia AQC

Õhukvaliteedi Kontroll Midea Sensia AQC on intelligentne hübriid, mis ühendab kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga. See viib funktsioonide kaudu inimlikuks muudetud tehnoloogia ja innovatsiooni, kontrollides temperatuuri ja õhukvaliteedi puhastamist valgustuse ja vaasidega toakaunistuseni. Heaolu saabub sensoritehnoloogia abil, mis suudab keskkonda lugeda ning kohalikku temperatuuri ja niiskust stabiilsena hoida, vastavalt eelmisele seadistusele, mille on teinud MideaApp.

Konditsioneer

Midea Sensia HW

Konditsioneer Midea Sensia edendab elukvaliteeti ja uuenduslikku viisi dekoratsiooniobjekti paljastamiseks. Lisaks õhuvoolu tõhususele ja vaikusele pakub see uuenduslikku puutetundlikku paneeli, mis võimaldab juurdepääsu funktsioonidele, välgu värvidele ja intensiivsusele. Stressivastast protsessi abistav värviteraapia, uuenduslike toodete trendimine, heaolu ja esteetika mõlemal viisil. Lisaks erinevale esteetikale integreerivad selle kujundused kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga, väärtustades maja kaudse valguse poolt.

Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov väljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle õhukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad võimsa visuaalse pildi. Ülemine riiul võimaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei häiri. Seadmete ühendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud säilitab laitmatu tasakaalu tänu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Omatehtud Pasta Masin

Hidro Mamma Mia

Omatehtud Pasta Masin Hidro Mama Mia on sotsiaalmajanduslik pääste Itaalia gastronoomia kaudu. Äärmiselt lihtne kasutada, see on kerge ja kompaktne, seda on lihtne hoida ja transportida. See võimaldab turvalist kõrget produktiivsust, pakkudes perele meeldivat toiduvalmistamise kogemust igapäevases elus ja sõprade suhtluses. Mootor on ülekandekomplektiga täielikult integreeritud, pakkudes võimsust, vastupidavust ja ohutut kasutamist, pakkudes ka lihtsat puhastamist ja tuge. See lõikab erineva paksusega tainast ja suudab valmistada mitmesuguseid roogasid: pastat, nuudleid, lasanjet, leiba, saia, pitsat ja palju muud.

Hüpervagun

Brescia Hommage

Hüpervagun Kõigi kõrgtehnoloogiliste digitaalsete vidinate, puutetundlike ekraanide tasapinna ja ratsionaalsete ühemahuliste sõidukite ajal on Brescia Hommage'i projekt vanakooli kahekohalise hüperauto kujundusuuring, mis kujutas endast tähistust ajastul, kus elegantne lihtsus, puutetundlikkus, toores jõud, puhas ilu ning otsene seos inimese ja masina vahel olid mängureeglid. Aeg, mil vaprad ja leidlikud mehed, nagu Ettore Bugatti, lõid ise kogu maailmas hämmastavaid mobiilseadmeid.