Disainiajakiri
Disainiajakiri
Viin

Kasatka

Viin "KASATKA" töötati vÀlja premium viina kujul. Kujundus on minimalistlik, seda nii pudeli vormis kui ka vÀrvides. Lihtne silindriline pudel ja piiratud vÀrvivalik (valge, halli varjund, must) rÔhutavad toote kristalset puhtust ning minimalistliku graafilise lÀhenemisviisi elegantsi ja stiili.

Optikainstallatsioon

Opx2

Optikainstallatsioon Opx2 on optiline installatsioon, mis uurib sĂŒmbiootilist seost looduse ja tehnoloogia vahel. Suhe, kus mustrid, kordamine ja rĂŒtm kirjeldavad nii loomulikke formatsioone kui ka arvutiprotsesside toiminguid. Paigalduste ainulaadne geomeetria, hetkeline lĂ€bipaistmatus ja / vĂ”i tihedus sarnanevad rukkivĂ€ljaga sĂ”itmise nĂ€htusega vĂ”i selgitatakse tehnoloogia abil binaarset koodi vaadates. Opx2 loob keeruka geomeetria ja seab vĂ€lja ruumala ja ruumi tajumise.

Graafilise Disaini LĂ€bimurre

The Graphic Design in Media Conception

Graafilise Disaini LĂ€bimurre See raamat rÀÀgib graafilisest disainist; see pakub selget, disainilahenduse struktuuri kui protsessi, mida kasutatakse erineva kultuuriga vaatajaskonnaga suhtlemiseks kujundamismeetodite kaudu, ĂŒksikasjalikku kirjeldust, mis hĂ”lmab graafilise disaini kui rolli mĂ”tet, disainiprotsesse kui tehnikat, kaubamĂ€rgi kujundamist kui turu konteksti, pakendikujundust koos valmis mallid ja sisaldab teoseid vĂ€ga kujutlusvĂ”imelistest loomingutest, mida kasutatakse kujunduspĂ”himĂ”tete nĂ€itamiseks.

Puhkusemaja Graafika

SAKÀ

Puhkusemaja Graafika PRIM stuudio PRIM lĂ”i kĂŒlalistemaja SAKÀ jaoks visuaalse identiteedi, mis sisaldab: nime ja logo kujundust, kĂ”igi ruumide graafikat (sĂŒmbolikujundus, tapeedimustrid, seinapiltide kujundused, padja-aplikatsioonid jne), veebisaidi kujundust, postkaarte, mĂ€rke, nimekaarte ja kutsed. KĂŒlalistemaja SAKÀ igas toas on erinev legend Druskininkai (Leedu kuurortlinn, kus maja asub) ja selle ĂŒmbruse kohta. Igal toal on oma legend, mĂ€rksĂ”na jĂ€rgi sĂŒmbol. Need ikoonid ilmuvad sisekujunduses ja muudes objektides, mis moodustavad selle visuaalse identiteedi.

Mereandide Pakendid

PURE

Mereandide Pakendid Selle uue tootevaliku kontseptsioon on "vaba". Lihtsamalt öeldes lĂ”ime ebaharilikult pingevaba kujunduse. Tavaliselt on konserveeritud mereandide jaoks tumedad ja rĂ€pased pakendid, meie disain on optilisest ballastist vaba. Teisest kĂŒljest on see valik ka allergikutele ja toidutundlikele inimestele. Nii et see tundub peaaegu tahtlikult mingisugune meditsiiniline. MĂŒĂŒk algas 2013. aasta jaanuaris ja on ÀÀrmiselt edukas. Jaekaubanduse tagasiside on jĂ€rgmine: oleme vĂ€ga kaua oodanud hea vĂ€ljanĂ€gemise ja lĂ€bimĂ”eldud kontseptsiooni. Klient armastab seda.