Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakend

Oink

Pakend Kliendi turu nĂ€htavuse tagamiseks valiti mĂ€nguline vĂ€limus ja tunnetus. See lĂ€henemine sĂŒmboliseerib kĂ”iki kaubamĂ€rgi omadusi, originaalset, maitsvat, traditsioonilist ja kohalikku. Uute tootepakendite kasutamise peamine eesmĂ€rk oli tutvustada klientidele mustade sigade kasvatamise ja traditsiooniliste kĂ”rgeima kvaliteediga liharoogade valmistamise lugu. LinoollĂ”iketehnikas on loodud illustratsioonide komplekt, mis nĂ€itab meisterlikkust. Illustratsioonid ise nĂ€itavad autentsust ja Ă€rgitavad klienti mĂ”tlema Oinki toodetele, nende maitsele ja tekstuurile.

Tossukarp

BSTN Raffle

Tossukarp Ülesandeks oli Nike jalatsi mĂ€rulikuju kujundamine ja tootmine. Kuna selles kingas on kombineeritud valge maonaha disain erkroheliste elementidega, oli selge, et mĂ€rulifiguuriks saab moonutaja. Disainerid visandasid ja optimeerisid figuuri vĂ€ga lĂŒhikese ajaga mĂ€rulifiguuriks tuntud mĂ€rulikangelaste stiilis. SeejĂ€rel kujundasid nad vĂ€ikese looga koomiksi ja valmistasid selle kujundi 3D-printimisel kvaliteetse pakendiga.

Kampaania- Ja MĂŒĂŒgitugi

Target

Kampaania- Ja MĂŒĂŒgitugi 2020. aastal kĂ€ivitab Brainartist kliendile Steitz Secura ristmeedia kampaania, et hankida uusi kliente: vĂ€ga individualiseeritud sĂ”numiga sihitud plakatikampaaniana potentsiaalsete klientide vĂ€ravatele vĂ”imalikult lĂ€hedal ja isikupĂ€rastatud postiga koos sobiva kingaga. praegune kollektsioon. Saaja saab sobiva vaste kĂ€tte, kui lepib kokku kohtumise mĂŒĂŒgipersonaliga. Kampaania eesmĂ€rk oli lavastada Steitz Secura ja "sobiv" seltskond tĂ€iuslikuks paariks. Brainartist töötas vĂ€lja vĂ€ga eduka kampaania.

Üritusturundusmaterjal

Artificial Intelligence In Design

Üritusturundusmaterjal Graafiline disain annab visuaalse ĂŒlevaate sellest, kuidas tehisintellektist vĂ”ib lĂ€hitulevikus saada disainerite liitlane. See annab ĂŒlevaate sellest, kuidas tehisintellekt vĂ”ib aidata tarbijate kogemust isikupĂ€rastada ja kuidas loovus on kunsti, teaduse, inseneriteaduse ja disaini ristis. Tehisintellekti graafilise disaini konverents on 3-pĂ€evane ĂŒritus novembris San Franciscos, CA. Iga pĂ€ev toimub disaini töötuba, kĂ”ned erinevatelt esinejatelt.

Visuaalne Kommunikatsioon

Finding Your Focus

Visuaalne Kommunikatsioon Disaineri eesmĂ€rk on kuvada visuaalne kontseptsioon, mis demonstreerib kontseptuaalset ja tĂŒpograafilist sĂŒsteemi. Seega koosneb kompositsioon spetsiifilisest sĂ”navarast, tĂ€psetest mÔÔtmistest ja kesksetest spetsifikatsioonidest, mida disainer on tĂ€pselt arvesse vĂ”tnud. Samuti on disainer seadnud eesmĂ€rgiks luua selge tĂŒpograafiline hierarhia, et luua ja liigutada jĂ€rjekorda, milles publik kujundusest teavet saab.

BrÀnding

Cut and Paste

BrĂ€nding See projekti tööriistakomplekt LĂ”ika ja kleebi: visuaalse plagiaadi vĂ€ltimine kĂ€sitleb teemat, mis vĂ”ib mĂ”jutada kĂ”iki disainitööstuse töötajaid, kuid visuaalne plagiaat on teema, mida arutatakse harva. Selle pĂ”hjuseks vĂ”ib olla ebaselgus pildilt viitamise ja sellelt kopeerimise vahel. SeetĂ”ttu on selle projekti eesmĂ€rk teadvustada visuaalset plagiaati ĂŒmbritsevaid halle alasid ja asetada see loovust kĂ€sitlevate vestluste esirinnas.