Disainiajakiri
Disainiajakiri
OliiviÔli Pakend

Ionia

OliiviĂ”li Pakend Kuna vanad kreeklased kasutasid iga oliiviĂ”li amfora (anuma) eraldi vĂ€rvimist ja kujundamist, otsustasid nad seda teha juba tĂ€na! Nad taaselustasid ja rakendasid seda iidset kunsti ja traditsiooni kaasaegses kaasaegses lavastuses, kus igal 2000 toodetud pudelil on erinevad mustrid. Iga pudel on kujundatud individuaalselt. See on ainulaadne lineaarne disain, mis on inspireeritud Vana-Kreeka mustritest ja kaasaegsest kĂŒljest ning tĂ€histab vintage oliiviĂ”li pĂ€randit. See pole nĂ”iaring; see on sirge arenev loominguline joon. Iga tootmisliin loob 2000 erinevat kujundust.

BrÀnding

1869 Principe Real

BrĂ€nding 1869 Principe Real on kodumajutus, mis asub Lissaboni kĂ”ige trendikamas paigas - Principe Real. Madonna ostis just selles piirkonnas maja. See B&B asub 1869. aasta vanas palees, hoides vana vĂ”lu segamini kaasaegse interjööriga, andes sellele luksusliku ilme ja tunde. Sellel kaubamĂ€rgil oli vaja lisada need vÀÀrtused oma logosse ja brĂ€ndirakendustesse, et kajastada selle ainulaadse majutuse filosoofiat. Selle tulemuseks on logo, mis ĂŒhendab klassikalise fondi, meenutades vanu ukse numbreid, kaasaegse tĂŒpograafia ja detailiga L Reali stiliseeritud voodiikoonist.

Baieri Õlle Pakendi Kujundus

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baieri Õlle Pakendi Kujundus Keskajal lasid kohalikud Ă”lletehased NĂŒrnbergi lossi all ĂŒle 600 aasta vanustes kivilĂ”igatud keldrites oma Ă”lleajastu. Selle ajaloo austamiseks vĂ”tab "AEcht Nuernberger Kellerbier" pakend autentselt ajas tagasi. Õlleetiketil on nĂ€ha kividel istuva lossi ja keldris asuva puidust tĂŒnni kĂ€ejoonistus, mis on raamitud vintage stiilis fontidega. EttevĂ”tte "St. Mauritius" kaubamĂ€rgiga pitsat ja vaskvĂ€rviga korgikork annavad edasi meisterlikkust ja usaldust.

Ilusalongi KaubamÀrk

Silk Royalty

Ilusalongi KaubamĂ€rk BrĂ€ndiprotsessi eesmĂ€rk on viia brĂ€nd kĂ”rgekvaliteedilisse kategooriasse, vĂ”ttes pilgu ja tunnet, kuidas kohaneda ĂŒlemaailmsete meigi- ja nahahooldussuundumustega. Elegantne oma sisemuses ja vĂ€limuses, pakkudes klientidele luksuslikku puhkust, et taanduda enesehoolduseks, jĂ€ttes uuenenud. Kogemuste edukas edastamine tarbijatele sisaldus kujundusprotsessis. SeetĂ”ttu on vĂ€lja töötatud Alharir Salon, mis vĂ€ljendab naiselikkust, visuaalseid elemente, rikkalikke vĂ€rve ja tekstuure, pöörates tĂ€helepanu vĂ€ikestele detailidele, et lisada rohkem enesekindlust ja mugavust.

SÔnumside Tool

Kepler 186f

SĂ”numside Tool Kepler-186f tugitooli konstruktsiooniline alus on terasest traadist joodetud vĂ”re, millele tammest nikerdatud elemendid kinnitatakse messingist varrukate abil. Armatuuri kasutamise erinevad vĂ”imalused sobivad kokku puidust nikerdatud ja juveliiride elementidega. See kunstiobjekt kujutab endast katset, milles on ĂŒhendatud erinevad esteetilised pĂ”himĂ”tted. Seda vĂ”iks kirjeldada kui "barbaarset vĂ”i uut barokki", milles on ĂŒhendatud karm ja peen vorm. Improvisatsiooni tulemusena muutus Kepler mitmekihiliseks, ĂŒmbritsetud alltekstide ja uute detailidega.

Kunsti VÀÀrtustamine

The Kala Foundation

Kunsti VÀÀrtustamine India maalide ĂŒlemaailmne turg on olnud pikka aega, kuid huvi India kunsti vastu on USA-s maha jÀÀnud. Et tĂ”sta teadlikkust India rahvamaalide erinevatest stiilidest, luuakse Kala sihtasutus uue platvormina maalide esitlemiseks ja rahvusvahelisele turule kĂ€ttesaadavamaks muutmiseks. Sihtasutus koosneb veebisaidist, mobiilirakendusest, vĂ€ljapanekust koos toimetuse raamatutega ja toodetest, mis aitavad ĂŒletada lĂ”het ja ĂŒhendada need maalid suurema publikuga.