Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näituse Plakat

Optics and Chromatics

Näituse Plakat Pealkiri Optika ja kromaatiline viitab Goethe ja Newtoni vahelisele arutelule värvide olemuse üle. Seda arutelu esindab kahe kirjakujulise kompositsiooni kokkupõrge: üks on arvutatud, geomeetriline, teravate kontuuridega, teine toetub värviliste varjude impressionistlikule mängule. 2014. aastal oli see disain Pantone Plus seeria kunstnike kaante katteks.

Meelelahutus

Free Estonian

Meelelahutus Selles ainulaadses kunstiteoses kasutas Olga Raag Eesti ajalehti aastast, kui auto algselt toodeti 1973. aastal. Rahvusraamatukogu kollaseid ajalehti pildistati, puhastati, kohandati ja redigeeriti projekti kasutamiseks. Lõpptulemus trükiti autodele kasutatavale spetsiaalsele materjalile, mis kestab 12 aastat ja selle kandmiseks kulus 24 tundi. Vaba eesti keel on tähelepanu köitev auto, ümbritsedes inimesi positiivse energia ja nostalgiliste, lapsepõlves emotsioonidega. See kutsub uudishimu ja kaasamist kõigile.

Kuiv Tee Pakend

SARISTI

Kuiv Tee Pakend Kujundus on erksate värvidega silindriline mahuti. Värvide ja kujundite uudne ja valgustav kasutamine loob harmoonilise kujunduse, mis kajastab SARISTI taimseid infusioone. Mis eristab meie disaini, on meie võime anda kuiva tee pakendile kaasaegne viimistlus. Pakendis kasutatud loomad esindavad emotsioone ja tingimusi, mida inimesed sageli kogevad. Näiteks esindavad Flamingo linnud armastust, Panda karu aga lõõgastust.

Oliiviõli Pakend

Ionia

Oliiviõli Pakend Kuna vanad kreeklased kasutasid iga oliiviõli amfora (anuma) eraldi värvimist ja kujundamist, otsustasid nad seda teha juba täna! Nad taaselustasid ja rakendasid seda iidset kunsti ja traditsiooni kaasaegses kaasaegses lavastuses, kus igal 2000 toodetud pudelil on erinevad mustrid. Iga pudel on kujundatud individuaalselt. See on ainulaadne lineaarne disain, mis on inspireeritud Vana-Kreeka mustritest ja kaasaegsest küljest ning tähistab vintage oliiviõli pärandit. See pole nõiaring; see on sirge arenev loominguline joon. Iga tootmisliin loob 2000 erinevat kujundust.

Bränding

1869 Principe Real

Bränding 1869 Principe Real on kodumajutus, mis asub Lissaboni kõige trendikamas paigas - Principe Real. Madonna ostis just selles piirkonnas maja. See B&B asub 1869. aasta vanas palees, hoides vana võlu segamini kaasaegse interjööriga, andes sellele luksusliku ilme ja tunde. Sellel kaubamärgil oli vaja lisada need väärtused oma logosse ja brändirakendustesse, et kajastada selle ainulaadse majutuse filosoofiat. Selle tulemuseks on logo, mis ühendab klassikalise fondi, meenutades vanu ukse numbreid, kaasaegse tüpograafia ja detailiga L Reali stiliseeritud voodiikoonist.

Baieri Ă•lle Pakendi Kujundus

AEcht Nuernberger Kellerbier

Baieri Õlle Pakendi Kujundus Keskajal lasid kohalikud õlletehased Nürnbergi lossi all üle 600 aasta vanustes kivilõigatud keldrites oma õlleajastu. Selle ajaloo austamiseks võtab "AEcht Nuernberger Kellerbier" pakend autentselt ajas tagasi. Õlleetiketil on näha kividel istuva lossi ja keldris asuva puidust tünni käejoonistus, mis on raamitud vintage stiilis fontidega. Ettevõtte "St. Mauritius" kaubamärgiga pitsat ja vaskvärviga korgikork annavad edasi meisterlikkust ja usaldust.