Disainiajakiri
Disainiajakiri
BrÀndi Identiteet

BlackDrop

BrĂ€ndi Identiteet See on isiklik brĂ€ndistrateegia ja identiteedi projekt. BlackDrop on kauplustekett ja brĂ€nd, mis mĂŒĂŒb ja levitab kohvi. BlackDrop on isiklik projekt, mis töötati algselt vĂ€lja isikliku vabakutselise loomeettevĂ”tte tooni ja loomingulise suuna mÀÀramiseks. See brĂ€ndi identiteet on loodud eesmĂ€rgiga positsioneerida Aleksit usaldusvÀÀrse brĂ€ndikonsultandina startup-kogukonnas. BlackDrop tĂ€histab libedat, kaasaegset ja lĂ€bipaistvat kĂ€ivitusbrĂ€ndi, mille eesmĂ€rk on saada ajatuks, Ă€ratuntavaks ja juhtivaks kaubamĂ€rgiks.

Fotoseeria

U15

Fotoseeria Kunstnike projekt kasutab Ă€ra U15 hoone omadusi, et luua seos kollektiivses kujutluspildis esinevate looduslike elementidega. Kasutades Ă€ra hoone konstruktsiooni ja selle osi, nagu ka selle vĂ€rve ja kujundeid, pĂŒĂŒavad nad esile kutsuda spetsiifilisemaid kohti, nagu Hiina kivimets, Ameerika kuraditorn, ĂŒldiste looduslike ikoonidena, nagu kosed, jĂ”ed ja kivised nĂ”lvad. Igal pildil erineva tĂ”lgenduse saamiseks uurivad kunstnikud hoonet minimalistliku lĂ€henemisviisi abil, kasutades erinevaid nurki ja vaatenurki.

Veebisait

Travel

Veebisait Kujundus kasutas minimalistlikku stiili, et mitte koormata kasutajakogemust tarbetu teabega. Reisitööstuses on vĂ€ga keeruline kasutada ka minimalistlikku stiili, kuna paralleelselt lihtsa ja selge kujundusega peab kasutaja saama tĂ€ielikku teavet oma reisi kohta ja seda pole lihtne ĂŒhendada.

BrÀnding Ja Pakendamine

Leman Jewelry

BrĂ€nding Ja Pakendamine Leman Jewelry uue identiteedi visuaalne lahendus oli tĂ€iesti uus sĂŒsteem, et paljastada luksus, peen ja samas siiski keerukas ning minimaalne tunne. Uus logo, mis on inspireeritud Lemani tööprotsessist, nende haute couture'i disainiteenusest, meisterdades kĂ”ik tĂ€he- vĂ”i sĂ€delussĂŒmbolit ĂŒmbritsevad rombikujundid, luues keeruka sĂŒmboli ja kajastades ka teemandi sĂ€ravat mĂ”ju. PĂ€rast tootmist valmistati kĂ”ik tagatismaterjalid koos kvaliteetsete detailidega, et rĂ”hutada ja rikastada kĂ”igi uute brĂ€ndi visuaalelementide luksust.

Muusikasoovitusteenus

Musiac

Muusikasoovitusteenus Musiac on muusikaline soovitusmootor, kasutage ennetavat osalemist, et leida oma kasutajatele tĂ€psed vĂ”imalused. Selle eesmĂ€rk on pakkuda vĂ€lja alternatiivseid liideseid, et vaidlustada algoritmi autokraatia. Teabe filtreerimine on muutunud vĂ€ltimatuks otsimisviisiks. Kuid see loob kajakambriefektid ja piirab kasutajaid nende mugavustsoonis, jĂ€rgides rangelt nende eelistusi. Kasutajad muutuvad passiivseteks ja lĂ”petavad masina pakutavate vĂ”imaluste kahtluse alla seadmise. Kulutades aega vĂ”imaluste ĂŒlevaatamiseks, vĂ”ib tĂ”usta tohutuid biokulusid, kuid just pingutused loovad sisuka kogemuse.

Vedelik

GuJingGong

Vedelik Inimeste esitatud kultuurilood on esitatud pakendil ja draakoni joomise mustrid on hoolikalt joonistatud. Draakonit austatakse Hiinas ja see sĂŒmboliseerib heatahtlikkust. Joonisel tuleb Draakon vĂ€lja jooma. Kuna see meelitab veini, hĂ”ljub see veinipudeli ĂŒmber, lisades traditsioonilisi elemente nagu Xiangyun, palee, mĂ€gi ja jĂ”gi, mis kinnitab legendi Gujingi austusaja veini kohta. PĂ€rast kasti avamist tuleb kiht kaardipaberit illustratsioonidega, et karbil oleks pĂ€rast avamist ĂŒldine ekraaniefekt.