Disainiajakiri
Disainiajakiri
Filmiplakat

Mosaic Portrait

Filmiplakat Kunstifilm "Mosaic Portrait" ilmus kontseptsiooniplakatina. See räägib peamiselt tütarlapsest, keda rünnati seksuaalselt. Valgel on tavaliselt surma metafoor ja kasinuse sümbol. Plakatil peidetakse tüdruku vaikse ja leebe oleku taha "surm", et rõhutada vaikuse taga peituvat tugevamat emotsiooni. Samal ajal lõi disainer pildile kunstilised elemendid ja sugestiivsed sümbolid, põhjustades filmiteoste laiemat mõtlemist ja uurimist.

Kristallvalguskulptuur

Grain and Fire Portal

Kristallvalguskulptuur Puust ja kvartskristallidest koosnevas orgaanilises valgusskulptuuris kasutatakse säästvalt hangitud puitu, mis on pärit vanandatud tiikpuu varuvarust. Kuna puit on aastakümneid varjunud päikese, tuule ja vihmaga, vormistatakse puit käsitsi, lihvitakse, põletatakse ja viimistletakse anumasse LED-valgustite hoidmiseks ja kvartskristallide kasutamiseks loodusliku hajutina. Igas skulptuuris kasutatakse 100% naturaalseid muutmata kvartskristalle, mis on umbes 280 miljonit aastat vanad. Kasutatakse mitmesuguseid puidutöötlemise tehnikaid, sealhulgas Shou Sugi Bani meetodit tulekahju säilitamiseks ja kontrastse värvi saamiseks.

Mobiilirakendus

DeafUP

Mobiilirakendus DeafUP rõhutab hariduse ja töökogemuse olulisust Ida-Euroopa kurtide kogukonna jaoks. Nad loovad keskkonna, kus kuulmisprofessionaalid ja kurtide õpilased saavad kohtuda ja koostööd teha. Koos töötamine on loomulik viis kurtide aktiivsemaks muutmiseks ja nende motiveerimiseks, nende talentide kasvatamiseks, uute oskuste õppimiseks ja muutuste tegemiseks.

Veebisait

Tailor Made Fragrance

Veebisait Rätsepatööna sündinud parfüüm sündis ühe Itaalia ettevõtte kogemusest, mis on spetsialiseerunud lõhna-, nahahooldus-, värvkosmeetika- ja kodulõhnatoodete sektori primaarpakendite väljatöötamisele ja tootmisele. Webgriffe roll oli toetada klientide äristrateegiat, luues bränditeadlikkust soodustava lahenduse ja uue äriüksuse turuletoomine keskendus sellele, et kasutajad saaksid luua oma ainulaadse ja täielikult kohandatud parfüümi, käivitades ulatusliku tööstusliku kasvu ja B2B pakkumise segmenteerimine.

Ă•lle Silt

Carnetel

Õlle Silt Juugendstiilis õlleetiketi kujundus. Õlle etikett sisaldab ka palju üksikasju keetmisprotsessi kohta. Kujundus sobib ka kahele erinevale pudelile. Seda saab teha lihtsalt printides kujunduse 100-protsendilisele ekraanile ja 70-protsendilisele suurusele. Silt on ühendatud andmebaasiga, mis tagab, et iga pudel saab kordumatu täitmisnumbri.

Brändi Identiteet

BlackDrop

Brändi Identiteet See on isiklik brändistrateegia ja identiteedi projekt. BlackDrop on kauplustekett ja bränd, mis müüb ja levitab kohvi. BlackDrop on isiklik projekt, mis töötati algselt välja isikliku vabakutselise loomeettevõtte tooni ja loomingulise suuna määramiseks. See brändi identiteet on loodud eesmärgiga positsioneerida Aleksit usaldusväärse brändikonsultandina startup-kogukonnas. BlackDrop tähistab libedat, kaasaegset ja läbipaistvat käivitusbrändi, mille eesmärk on saada ajatuks, äratuntavaks ja juhtivaks kaubamärgiks.