Disainiajakiri
Disainiajakiri
Suupisted

Have Fun Duck Gift Box

Suupisted Kinkekast "Lõbutsege pardist" on spetsiaalne kinkekarbike noortele. Pikselstiilis mänguasjadest, mängudest ja filmidest inspireeritud kujundus kujutab noortele huvitava ja detailse illustratsiooniga "toidulinna". IP-pilt integreeritakse linna tänavatele ja noored armastavad sporti, muusikat, hip-hopi ja muid meelelahutustegevusi. Kogege toidu nautimise ajal lõbusaid spordimänge, väljendage noort, lõbusat ja õnnelikku eluviisi.

Toidupakend

Kuniichi

Toidupakend Jaapani traditsiooniline konserveeritud toit Tsukudani pole maailmas kuigi tuntud. Sojakastmel põhinev hautatud roog, mis ühendab endas mitmesuguseid mereande ja maa koostisosi. Uus pakend sisaldab üheksat etiketti, mis on mõeldud traditsiooniliste Jaapani mustrite moderniseerimiseks ja koostisosade omaduste väljendamiseks. Uus kaubamärgi logo on loodud ootusega seda traditsiooni järgmiseks 100 aastaks jätkata.

Mesi

Ecological Journey Gift Box

Mesi Mee kinkekarbi kujundus on inspireeritud Shennongjia "ökoloogilisest rännakust" koos rikkalike looduslike taimede ja hea loodusliku ökoloogilise keskkonnaga. Kohaliku ökoloogilise keskkonna kaitsmine on disaini loominguline teema. Kujundus võtab kasutusele Hiina traditsioonilise paberilõike- ja varikanukukunsti, et näidata kohalikku loodusökoloogiat ja viit haruldast ja ohustatud esimese klassi kaitstud looma. Pakkematerjalil kasutatakse töötlemata rohtu ja puitpaberit, mis esindab looduse ja keskkonnakaitse kontseptsiooni. Välist karpi saab kasutada oivalise säilituskarbina taaskasutamiseks.

Animeeritud Gifiga Infograafik

All In One Experience Consumption

Animeeritud Gifiga Infograafik Projekt „Kõik ühes kogemused” on Big Data Infographic, mis näitab teavet keerukate kaubanduskeskuste külastajate eesmärgi, tüübi ja tarbimise kohta. Põhisisu koosneb kolmest suurandmete analüüsist saadud tüüpilisest arusaamast ja need on tähtsuse järjekorra järgi ülevalt alla paigutatud. Graafika on tehtud isomeetriliste tehnikate abil ja on rühmitatud iga objekti representatiivse värvi kasutamiseks.

Filmiplakat

Mosaic Portrait

Filmiplakat Kunstifilm "Mosaic Portrait" ilmus kontseptsiooniplakatina. See räägib peamiselt tütarlapsest, keda rünnati seksuaalselt. Valgel on tavaliselt surma metafoor ja kasinuse sümbol. Plakatil peidetakse tüdruku vaikse ja leebe oleku taha "surm", et rõhutada vaikuse taga peituvat tugevamat emotsiooni. Samal ajal lõi disainer pildile kunstilised elemendid ja sugestiivsed sümbolid, põhjustades filmiteoste laiemat mõtlemist ja uurimist.

Kristallvalguskulptuur

Grain and Fire Portal

Kristallvalguskulptuur Puust ja kvartskristallidest koosnevas orgaanilises valgusskulptuuris kasutatakse säästvalt hangitud puitu, mis on pärit vanandatud tiikpuu varuvarust. Kuna puit on aastakümneid varjunud päikese, tuule ja vihmaga, vormistatakse puit käsitsi, lihvitakse, põletatakse ja viimistletakse anumasse LED-valgustite hoidmiseks ja kvartskristallide kasutamiseks loodusliku hajutina. Igas skulptuuris kasutatakse 100% naturaalseid muutmata kvartskristalle, mis on umbes 280 miljonit aastat vanad. Kasutatakse mitmesuguseid puidutöötlemise tehnikaid, sealhulgas Shou Sugi Bani meetodit tulekahju säilitamiseks ja kontrastse värvi saamiseks.