Disainiajakiri
Disainiajakiri
BrÀnding Ja Pakendamine

Leman Jewelry

BrĂ€nding Ja Pakendamine Leman Jewelry uue identiteedi visuaalne lahendus oli tĂ€iesti uus sĂŒsteem, et paljastada luksus, peen ja samas siiski keerukas ning minimaalne tunne. Uus logo, mis on inspireeritud Lemani tööprotsessist, nende haute couture'i disainiteenusest, meisterdades kĂ”ik tĂ€he- vĂ”i sĂ€delussĂŒmbolit ĂŒmbritsevad rombikujundid, luues keeruka sĂŒmboli ja kajastades ka teemandi sĂ€ravat mĂ”ju. PĂ€rast tootmist valmistati kĂ”ik tagatismaterjalid koos kvaliteetsete detailidega, et rĂ”hutada ja rikastada kĂ”igi uute brĂ€ndi visuaalelementide luksust.

Muusikasoovitusteenus

Musiac

Muusikasoovitusteenus Musiac on muusikaline soovitusmootor, kasutage ennetavat osalemist, et leida oma kasutajatele tĂ€psed vĂ”imalused. Selle eesmĂ€rk on pakkuda vĂ€lja alternatiivseid liideseid, et vaidlustada algoritmi autokraatia. Teabe filtreerimine on muutunud vĂ€ltimatuks otsimisviisiks. Kuid see loob kajakambriefektid ja piirab kasutajaid nende mugavustsoonis, jĂ€rgides rangelt nende eelistusi. Kasutajad muutuvad passiivseteks ja lĂ”petavad masina pakutavate vĂ”imaluste kahtluse alla seadmise. Kulutades aega vĂ”imaluste ĂŒlevaatamiseks, vĂ”ib tĂ”usta tohutuid biokulusid, kuid just pingutused loovad sisuka kogemuse.

Vedelik

GuJingGong

Vedelik Inimeste esitatud kultuurilood on esitatud pakendil ja draakoni joomise mustrid on hoolikalt joonistatud. Draakonit austatakse Hiinas ja see sĂŒmboliseerib heatahtlikkust. Joonisel tuleb Draakon vĂ€lja jooma. Kuna see meelitab veini, hĂ”ljub see veinipudeli ĂŒmber, lisades traditsioonilisi elemente nagu Xiangyun, palee, mĂ€gi ja jĂ”gi, mis kinnitab legendi Gujingi austusaja veini kohta. PĂ€rast kasti avamist tuleb kiht kaardipaberit illustratsioonidega, et karbil oleks pĂ€rast avamist ĂŒldine ekraaniefekt.

Wayfinding SĂŒsteem

Airport Bremen

Wayfinding SĂŒsteem Suure kontrastsusega moodne disain ja selge teave Hirarchie eristab uut sĂŒsteemi. OrienteerumissĂŒsteem töötab kiiresti ja annab positiivse panuse lennujaama teenindatava teenuse kvaliteeti. KĂ”ige olulisem vahend uue fondi, eristatava noolelemendi kasutamise kĂ”rval on erinevate kĂ”rge kontrastsusega vĂ€rvide kasutuselevĂ”tt. See puudutas eriti funktsionaalseid ja psĂŒhholoogilisi aspekte, nagu hea nĂ€htavus, loetavus ja tĂ”keteta teabe salvestamine. Kasutatakse uusi alumiiniumkorpusi koos kaasaegse optimeeritud LED-valgustusega. Lisandusid silditornid.

Pakendikontseptsioon

Faberlic Supplements

Pakendikontseptsioon Kaasaegses maailmas puutuvad inimesed pidevalt kokku vĂ€liste negatiivsete tegurite agressiivse mĂ”juga. Halb ökoloogia, hĂ”ivatud elurĂŒtm megapolĂŒĂŒside vĂ”i stresside korral suurendab keha koormusi. Keha funktsionaalse seisundi normaliseerimiseks ja parandamiseks kasutatakse toidulisandeid. Selle projekti peamiseks metafooriks on kujunenud skeem inimese heaolu parandamiseks toidulisandite kasutamisega. Samuti kordab peamine graafiline element tĂ€he F - kaubamĂ€rgi esitĂ€ht - kuju.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Objekt asub Keihin Tööstuspiirkonnas Tokyo ÀÀrelinnas. Raskete tööstusettevĂ”tete korstnatest pidevalt tulenev suitsu kogunemine vĂ”ib kujutada negatiivset pilti, nĂ€iteks reostust ja materialismi. Fotodel on aga keskendutud tehaste erinevatele aspektidele, mis kujutavad selle funktsionaalset ilu. PĂ€eval loovad torud ja konstruktsioonid joonte ja tekstuuridega geomeetrilisi mustreid ning ulatus ilmastikuoluga rajatistel loob vÀÀrika Ă”hu. Öösel muutuvad rajatised salapĂ€raseks kosmiliseks kindluseks, mis oli 80ndate ulmefilmides.