Disainiajakiri
Disainiajakiri
Toidupakend

Chips BCBG

Toidupakend BrĂ€ndi BCBG kiippakendite realiseerimise vĂ€ljakutse seisnes pakendiseeria lĂ€biviimises, mis oleks kooskĂ”las kaubamĂ€rgi universaaliga. Pakendid pidid olema nii minimalistlikud kui ka modernsed, omades samas seda kĂ€sitöölist krĂ”psude puudutust ning seda meeldivat ja sĂŒmpaatset poolt, mis toob pastakaga joonistatud tegelased esile. Aperitiiv on meeleolukas hetk, mida peab tundma pakendil.

Töölaua Installimine

Wood Storm

Töölaua Installimine Wood Storm on visuaalseks nautimiseks töölauainstallatsioon. Õhuvoolu turbulentsi muudab puitkardin reaalseks, seda suurendavad altpoolt valatud tuled ilma raskuseta maailma jaoks. Installimine kĂ€itub nagu lĂ”putu dĂŒnaamiline silmus. See juhib ĂŒmbritsevat vaatepunkti otsima algus- vĂ”i lĂ”pp-punkti, kuna publik tantsib tegelikult tormiga.

Interaktiivsed Installatsioonid

Falling Water

Interaktiivsed Installatsioonid Langev vesi on interaktiivsete installatsioonide komplekt, mis vĂ”imaldab kasutajatel muuta kuubiku vĂ”i kuubikute ĂŒmber jooksuteed. Kuubikute ja helmestega voolu kombinatsioon annab staatilise objekti ja dĂŒnaamilise veevoolu kontrasti. Voo saab tĂ”mmata, et nĂ€ha, kuidas helmed jooksevad, vĂ”i panna see lihtsalt lauale kĂŒlmunud vee sĂŒndmuskohana. Helmeid peetakse ka soovideks, mida inimesed teevad iga pĂ€ev. Soovid peaksid olema aheldatud ja jooksma igavesti nagu juga.

Raami Paigaldamine

Missing Julie

Raami Paigaldamine See disain kujutab endast raami paigaldamist ja liidest nii sise- kui vĂ€listingimustes vĂ”i tulesid ja varje. See pakub vĂ€ljendi, kui inimesed kaadrist vĂ€lja ootavad, et keegi tagasi tuleks. Soovide ja pisarate sĂŒmbolina kasutatakse erinevat tĂŒĂŒpi ja erineva suurusega klaaskerasid, et vihjata emotsioonile, mis vĂ”imalik selle sees peidus on. Terasraam ja kastid mÀÀratlevad emotsioonide piiri. Inimese emotsioon vĂ”ib erineda sellest, kuidas seda tajutakse, just nagu sfÀÀrides olevad pildid on tagurpidi.

Lillealus

Eyes

Lillealus Eyes on lilleseade igaks otstarbeks. Ovaalne keha on kullatud, ebakorrapĂ€raste avadega, nagu inimese silmad, kes otsivad Emakese Loodusest alati imelisi asju. Stend kĂ€itub nagu filosoof. See hellitab looduslikku ilu ja nĂ€itab kogu maailma teie jaoks enne vĂ”i pĂ€rast seda, kui selle sisse sĂŒĂŒtate.