Disainiajakiri
Disainiajakiri
Installatsioon

The Reflection Room

Installatsioon Inspireerituna punasest vĂ€rvist, mis sĂŒmboliseerib Hiina kultuuri varandust, on peegeldustuba ruumiline kogemus, mis on lĂ”pmatusruumi loomiseks loodud tĂ€ielikult punastest peeglitest. Toas, tĂŒpograafia mĂ€ngib rolli, mis ĂŒhendab publiku iga Hiina uusaasta peamise vÀÀrtusega ja Ă€rgitab inimesi mĂ”tlema, mis aasta on olnud, ja eelseisvat aastat.

SĂŒndmuste Aktiveerimine

Home

SĂŒndmuste Aktiveerimine Kodu hĂ”lmab inimese isikliku kodu nostalgiat ja on kombinatsioon vanast ja uuest. 1960. aasta vanad maalid katavad tagaseina, vĂ€ikesed isiklikud mĂ€lestusmĂ€rgid on kogu ekraanil laiali. Need asjad on omavahel lĂ€bi pĂ”imunud nööride massina, moodustades ĂŒhe loo, kus kuni vaataja seismiseni ilmub teade.

Kunstiinstallatsioon

The Future Sees You

Kunstiinstallatsioon NĂ€ete tulevikku - see on noore noore loomingulise tĂ€iskasvanu - teie maailma tulevaste mĂ”tlejate, uuendajate, disainerite ja kunstnike - omaks vĂ”etud optimismi ilu. DĂŒnaamiline visuaalne lugu, mis projitseeritakse 30 akna kaudu viiel tasandil, lÔÔmavad silmad lĂ€bi ereda vĂ€rvispektri ja nĂ€ivad kohati jĂ€litavat rahvahulka, kui nad vaatavad enesekindlalt öösse. Nende silmade lĂ€bi nĂ€evad nad tulevikku, mĂ”tlejat, uuendajat, disainerit ja kunstnikku: homseid loojaid, kes muudavad maailma.

Sigaretifilter

X alarm

Sigaretifilter X alarm on suitsetajate Ă€ratus, mis paneb neid mĂ”istma, mida nad ise teevad, kui nad seda teevad. See disain on uue pĂ”lvkonna sigaretifiltrid. See disain vĂ”ib olla heaks asendajaks kallitele suitsetamisega seotud reklaamidele ja see mĂ”jutab suitsetajate meelt rohkem kui ĂŒkski teine negatiivne reklaam. Selle struktuur on vĂ€ga lihtne, filtrid on tembeldatud nĂ€htamatu tindiga, mis katab visandi negatiivse ala ja iga mahviga ilmub visand selgemalt, nii et iga pulbriga nĂ€ete, et sĂŒda lĂ€heb tumedamaks ja teate, mis teiega toimub.

Magneesiumpakend

Kailani

Magneesiumpakend Arome Agentuuri Kailani pakendi graafilise identiteedi ja kunstilise joone looming pĂ”hineb minimaalsel ja puhtal disainil. See minimalism on kooskĂ”las tootega, millel on ainult ĂŒks koostisosa - magneesium. Valitud tĂŒpograafia on tugev ja trĂŒkitud. See iseloomustab nii mineraalmagneesiumi tugevust kui ka toote tugevust, mis taastab tarbijatele elujĂ”u ja energia.

Pudel Veini

Gabriel Meffre

Pudel Veini Aroom loob graafilise identiteedi kollektsionÀÀrikaussi Gabriel Meffre jaoks, kes tĂ€histab 80 aastat. Töötasime selle aja 30-ndate aastate iseloomuliku kujunduse kallal, mida sĂŒmboliseeris graafiliselt naine koos veiniklaasiga. Kasutatavad vĂ€rviplaadid rĂ”hutatakse reljeefselt ja kuumfooliumtempliga, et rĂ”hutada kollektsiooni kollektsiooni kĂŒlge.