Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lillealus

Eyes

Lillealus Eyes on lilleseade igaks otstarbeks. Ovaalne keha on kullatud, ebakorrapäraste avadega, nagu inimese silmad, kes otsivad Emakese Loodusest alati imelisi asju. Stend käitub nagu filosoof. See hellitab looduslikku ilu ja näitab kogu maailma teie jaoks enne või pärast seda, kui selle sisse süütate.

Mask

Billy Julie

Mask See disain on inspireeritud mikroväljendusest. Kujundaja valib Billy ja Julie kahte tüüpi mitme isiksuse järgi. Keerukad elemendid luuakse redelitaolise geomeetria orientatsiooni parameetrilisel kohandamisel, kasutades vaheseintega takerdunud kõverat. Liidese ja tõlgina on see mask loodud selleks, et panna inimesed enda südametunnistust uurima.

Meigiassistent

Eyelash Stand

Meigiassistent See kujundus uurib ripsmete metafoori. Disainer leiab, et ripsmete värvimine on isikliku ootuse poole püüdlemine. Ta loob ripsmehoidja elu ikoonina või etenduse miniatuursena. See alus sümboliseerib meeldejäävat pühendumist hommikul või enne magamaminekut, määrates ripsmed ajutiselt enne või pärast pealekandmist. Ripsmehoidja on viis meelde jätta, mida midagi triviaalset on aidanud kaasa isiklikule igapäevasele seiklusele.

Teemainstallatsioon

Dancing Cubes

Teemainstallatsioon See kujundus suhtleb moodulite kaupa kuvatava objektiga. See teemaalus on konstrueeritud iseseisvalt laiendatud mehhanismiga, et ühendada kuus või enam kuubikut ülesmõõdetud seadmega kolmes risti. Vaba vormi konfiguratsioon koos sälkudega muudab ühenduse sarnaseks põimitud tantsivate inimestega. Väikeste aukude paigutus loob subjekti jaoks lineaarsete osadega paigutuse struktuuri.

Ettevõtte Identiteet

film festival

Ettevõtte Identiteet "Kino, ahoi" oli Kuubas toimuva Euroopa filmifestivali teise väljaande tunnuslause. See on osa disaini kontseptsioonist, mis keskendub reisimisele kui kultuuride ühendamise viisile. Kujundus kutsub esile kruiisilaeva reisi Euroopast Havannasse, kus on filmid. Festivali kutsete ja piletite kujundus oli inspireeritud passidest ja pardakaartidest, mida täna kasutavad reisijad üle kogu maailma. Filmide kaudu reisimise idee julgustab avalikkust olema kultuurivahetuse suhtes vastuvõtlik ja uudishimulik.