Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid

Bloom

Mahlakad Spetsiaalsed Kasvatamiskastid Bloom on mahlakad spetsiaalsed kasvukarbid, mis toimivad stiilse kodumööblina. See tagab sukulendite jaoks ideaalsed kasvutingimused. Toote peamine eesmärk on täita soov ja turgutada seda, kes elavad linnades, kus on vähem rohelist keskkonda. Linnaeluga kaasneb igapäevaelus palju väljakutseid. See paneb inimesi oma olemust eirama. Bloomi eesmärk on olla sild tarbijate ja nende loomulike soovide vahel. Toode ei ole automatiseeritud, selle eesmärk on aidata tarbijaid. Rakenduse tugi võimaldab kasutajatel oma taimedega midagi ette võtta, mis võimaldab neil end turustada.

Kabel

Coast Whale

Kabel Vaala bioonilisest vormist sai selle kabeli keel. Islandi rannikule luhtunud vaal. Inimene saab oma kehasse siseneda madala kalatalla kaudu ja kogeda vaalat vaadeldes ookeani, kus inimestel on kergem kajastada keskkonna halvenemise tähelepanuta jätmist. Kandekonstruktsioon langeb rannale, et tagada looduskeskkonnale minimaalne kahjustus. Looduslikud ja keskkonnasõbralikud materjalid muudavad selle projekti turismisihtkohaks, mis nõuab keskkonna kaitset.

Transformatiivne Rehv

T Razr

Transformatiivne Rehv Lähitulevikus on ukse ees elektritranspordi arengu õitseaeg. Autovaruosade tootjana mõtleb Maxxis, kuidas ta suudab kujundada teostatava nutika süsteemi, mis saaks selles trendis osaleda ja isegi kiirendada. T Razr on nutikas rehv, mis on välja töötatud vastavalt vajadusele. Selle sisseehitatud andurid tuvastavad aktiivselt erinevad sõidutingimused ja annavad aktiivseid signaale rehvi muundamiseks. Suurendatud astmed venitavad ja muudavad signaalina kontaktpinda, parandades seetõttu veojõudlust.

Teekeetja

Grundig Serenity

Teekeetja Serenity on kaasaegne teevalmistaja, mis keskendub rõõmsatele kasutajakogemustele. Projekt keskendub peamiselt esteetilistele elementidele ja kasutajakogemusele, kuna peamine eesmärk soovitab, et toode erineks olemasolevatest toodetest. Teeseadme dokk on korpusest väiksem, mis võimaldab tootel unikaalset identiteeti pakkuvat maapinda vaadata. Kergelt kõverdatud korpus koos viilutatud pindadega toetab ka toote unikaalset identiteeti.

LĂĽhter

Lory Duck

Lühter Lory Duck on mõeldud messingist ja epoksüklaasist moodulitest kokku pandud riputussüsteemina, millest igaüks sarnaneb pardile, mis libiseb vaevata läbi jaheda vee. Moodulid pakuvad ka konfigureeritavust; puudutusega saab neid reguleerida ükskõik millise suuna suunas ja rippuda mis tahes kõrgusele. Lambi põhikuju sündis suhteliselt kiiresti. Selle täiusliku tasakaalu ja parima väljanägemise võimalike nurkade alt loomiseks oli vaja aga loendamatu hulga prototüüpidega kuudepikkust uurimist ja arendamist.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Hybrid Beauty

Naiste Rõivaste Kollektsioon Hybrid Beauty kollektsiooni eesmärk on kasutada ellujäämismehhanismina nutikust. Armasteks funktsioonideks on paelad, ruffles ja lilled. Traditsiooniliste veski- ja couture-tehnikate abil on need ümber kujundatud. See taasloob vanu couture tehnikaid moodsa hübriidini, mis on romantiline, tume, aga ka igavene. Hybrid Beauty kogu disainiprotsess edendab ajatute disainilahenduste loomiseks jätkusuutlikkust.

Päeva kujundaja

Maailma parimad disainerid, kunstnikud ja arhitektid.

Hea disain väärib suurt tunnustust. Iga päev on meil hea meel esineda hämmastavate disaineritega, kes loovad originaalseid ja uuenduslikke kujundusi, hämmastavat arhitektuuri, stiilset moodi ja loomingulist graafikat. Täna tutvustame teile üht maailma suurimat disainerit. Vaadake täna auhinnatud disainiportfelli ja hankige oma igapäevast disaini inspiratsiooni.