Disainiajakiri
Disainiajakiri
MĂĽĂĽgikeskus

Feiliyundi

Müügikeskus Hea disainiteos äratab inimeste emotsioone. Disainer hüppab välja traditsioonilisest stiilimälust ja paneb suurepärase ja futuristliku ruumistruktuuri uue kogemuse. Kaasaegne keskkonnahoidlik elamussaal on üles ehitatud kunstiliste installatsioonide hoolika paigutuse, ruumi selge liikumise ja materjalide ning värvidega sillutatud dekoratiivse pinna kaudu. Selles olemine pole mitte ainult tagasipöördumine loodusesse, vaid ka kasulik teekond.

Ă•hupuhasti

Black Hole Hood

Õhupuhasti See Black Hole'i ja Worm Hole'i inspireeriv disainitud kapuuts muudab toote ilusa ja moodsa vormi, mis kõik põhjustab emotsionaalseid tundeid ja taskukohase hinnaga. See teeb toiduvalmistamise ajal emotsionaalseid hetki ja hõlpsa kasutamise. See on kerge, hõlpsasti paigaldatav, hõlpsasti puhastatav ja mõeldud tänapäevastele ilandi köökidele.

MĂĽĂĽgikeskus

HuiSheng Lanhai

Müügikeskus Stseenikujunduse ookeaniteemaga lõpetage kosmosehing, visuaalse kommunikatsioonielemendina piksli ruut, laske mängu lastel uurimise ja kasvu avastustest saada juhtumi tuumaks, vaba ruumi paigutamine esitleb hariduse fantaasia mõju lõbusalt. Alates vormist, ulatusest, värvilahendusest, struktuurist kuni psühholoogiliste sensoorsete kogemusteni kosmose kontseptsioon jätkub ja rikastab, kui kõik elemendid on integreeritud ja põrkuvad.

Kõlar

Black Hole

Kõlar Kaasaegse intelligentse tehnoloogia baasil konstrueeritud Black Hole ja see on kaasaskantav Bluetooth-kõlar. Selle saab ühendada iga mobiiltelefoniga, millel on erinevad platvormid, ja välise kaasaskantava salvestusruumi jaoks on olemas USB-port. Varjatud valgust võiks kasutada lauavalgustina. Samuti muudab Black Hole'i ahvatlev välimus selle, et atraktiivseid koduseid tööriistu saaks kasutada sisekujunduses.

Kaasaskantav Bluetooth Kõlar

Black Box

Kaasaskantav Bluetooth Kõlar See on kaasaskantav Bluetooth-kõlar. See on kerge ja väike ning sellel on emotsionaalne vorm. Kujundasin Black Boxi kõlarivormi, lihtsustades lainete kuju. Stereoheli kuulamiseks on sellel kaks kõlarit, vasak ja parem. Ka need kaks kõlarit on mõlemad lainekuju osa. Üks on positiivse laine kuju ja üks negatiivse laine kuju. kasutamise jaoks saab see seade ühendada paari teiste elektrooniliste seadmetega, näiteks mobiili ja arvutiga, Bluetoothi abil ja ta mängib heli. Samuti on sellel aku jagamine. Kaks kõlarit kokku pannes ilmub lauale must kast, kui seda ei kasutata.

MĂĽĂĽgikeskus

Ad Jinli

Müügikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nõuete täitmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tänapäevast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ümberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.