Disainiajakiri
Disainiajakiri
Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult pĂ”letades vĂ”i ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vĂ€hesed kasutajad. Nende piirangute ĂŒletamiseks luuakse pĂ€rast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud kĂ€sitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille kĂ€igus on loodud ĂŒle 60 disainilahenduse, 10 prototĂŒĂŒpi ja 200 katset. See demonstreerib uut vĂ”imalikku Ă€rimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hĂ”lpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ĂŒmbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sĂ”idavad.

Konditsioneer

Midea Sensia HW

Konditsioneer Midea Sensia edendab elukvaliteeti ja uuenduslikku viisi dekoratsiooniobjekti paljastamiseks. Lisaks Ôhuvoolu tÔhususele ja vaikusele pakub see uuenduslikku puutetundlikku paneeli, mis vÔimaldab juurdepÀÀsu funktsioonidele, vÀlgu vÀrvidele ja intensiivsusele. Stressivastast protsessi abistav vÀrviteraapia, uuenduslike toodete trendimine, heaolu ja esteetika mÔlemal viisil. Lisaks erinevale esteetikale integreerivad selle kujundused kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga, vÀÀrtustades maja kaudse valguse poolt.

Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov vĂ€ljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle Ă”hukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad vĂ”imsa visuaalse pildi. Ülemine riiul vĂ”imaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei hĂ€iri. Seadmete ĂŒhendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud sĂ€ilitab laitmatu tasakaalu tĂ€nu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Omatehtud Pasta Masin

Hidro Mamma Mia

Omatehtud Pasta Masin Hidro Mama Mia on sotsiaalmajanduslik pÀÀste Itaalia gastronoomia kaudu. Ă„Ă€rmiselt lihtne kasutada, see on kerge ja kompaktne, seda on lihtne hoida ja transportida. See vĂ”imaldab turvalist kĂ”rget produktiivsust, pakkudes perele meeldivat toiduvalmistamise kogemust igapĂ€evases elus ja sĂ”prade suhtluses. Mootor on ĂŒlekandekomplektiga tĂ€ielikult integreeritud, pakkudes vĂ”imsust, vastupidavust ja ohutut kasutamist, pakkudes ka lihtsat puhastamist ja tuge. See lĂ”ikab erineva paksusega tainast ja suudab valmistada mitmesuguseid roogasid: pastat, nuudleid, lasanjet, leiba, saia, pitsat ja palju muud.

HĂŒpervagun

Brescia Hommage

HĂŒpervagun KĂ”igi kĂ”rgtehnoloogiliste digitaalsete vidinate, puutetundlike ekraanide tasapinna ja ratsionaalsete ĂŒhemahuliste sĂ”idukite ajal on Brescia Hommage'i projekt vanakooli kahekohalise hĂŒperauto kujundusuuring, mis kujutas endast tĂ€histust ajastul, kus elegantne lihtsus, puutetundlikkus, toores jĂ”ud, puhas ilu ning otsene seos inimese ja masina vahel olid mĂ€ngureeglid. Aeg, mil vaprad ja leidlikud mehed, nagu Ettore Bugatti, lĂ”id ise kogu maailmas hĂ€mmastavaid mobiilseadmeid.

Basseinid

Termalija Family Wellness

Basseinid Termalija perekonnatervis on viimane projekti seerias, mille Enota on viimase viieteistkĂŒmne aasta jooksul Terme Olimias ehitanud ja mis lĂ”petab spaakompleksi tĂ€ieliku ĂŒmberkujundamise. Eemalt vaadates on tetraedriliste mahtude uus klastriline struktuur, kuju ja ulatus jĂ€tkuks ĂŒmbritsevate maaeluhoonete klastrile, ulatudes visuaalselt kompleksi sĂŒdamesse. Uus katus toimib suure suvise varjutusena ega riku ĂŒhtegi vÀÀrtuslikku vĂ€lispinda.