Disainiajakiri
Disainiajakiri
Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus

Medieval Rethink

Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus Keskaja Rethink oli vastus erakomisjonile rajada Guangdongi provintsi vĂ€ikesele avalikustamata kĂŒlale kultuurikeskus, mille ajalugu ulatub 900 aastat Song-dĂŒnastia juurde. Neljakorruseline, 7000 ruutmeetri suurune arendus keskendub iidsele kivimoodustisele, mida tuntakse Ding Qi kivi nime all, mis on kĂŒla pĂ€ritolu sĂŒmbol. Projekti ideekavand pĂ”hineb muistse kĂŒla ajaloo ja kultuuri tutvustamisel, ĂŒhendades samal ajal vana ja uue. Kultuurikeskus kujutab endast iidse kĂŒla tĂ”lgendamist ja muutmist tĂ€napĂ€evaseks arhitektuuriks.

MĂŒĂŒgikeskus

Feiliyundi

MĂŒĂŒgikeskus Hea disainiteos Ă€ratab inimeste emotsioone. Disainer hĂŒppab vĂ€lja traditsioonilisest stiilimĂ€lust ja paneb suurepĂ€rase ja futuristliku ruumistruktuuri uue kogemuse. Kaasaegne keskkonnahoidlik elamussaal on ĂŒles ehitatud kunstiliste installatsioonide hoolika paigutuse, ruumi selge liikumise ja materjalide ning vĂ€rvidega sillutatud dekoratiivse pinna kaudu. Selles olemine pole mitte ainult tagasipöördumine loodusesse, vaid ka kasulik teekond.

MĂŒĂŒgikeskus

HuiSheng Lanhai

MĂŒĂŒgikeskus Stseenikujunduse ookeaniteemaga lĂ”petage kosmosehing, visuaalse kommunikatsioonielemendina piksli ruut, laske mĂ€ngu lastel uurimise ja kasvu avastustest saada juhtumi tuumaks, vaba ruumi paigutamine esitleb hariduse fantaasia mĂ”ju lĂ”busalt. Alates vormist, ulatusest, vĂ€rvilahendusest, struktuurist kuni psĂŒhholoogiliste sensoorsete kogemusteni kosmose kontseptsioon jĂ€tkub ja rikastab, kui kĂ”ik elemendid on integreeritud ja pĂ”rkuvad.

MĂŒĂŒgikeskus

Ad Jinli

MĂŒĂŒgikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nĂ”uete tĂ€itmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tĂ€napĂ€evast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ĂŒmberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor LÀhtudes avatuse ja kaubamÀrgi pÔhjaliku uurimise teemast, uuris disaini ja lÔi visuaalse laiendatavuse ja brÀndiloo visuaalse integratsiooni planeediga kui peamise loomingulise elemendiga. Plaan lahendas uute visuaalsete mÔtetega jÀrgmised kolm probleemi: Ruumi avatuse ja funktsioonide tasakaal; Ruumi funktsionaalsete alade jagunemine ja kombinatsioon; PÔhilise ruumilise stiili korrektsus ja muutus.

NĂ€itus

LuYu

NÀitus Kunst mÔjutab elu ja elu toob kunsti pÔhjaliku kajastamise ja tÔlgendamise. Kunsti ja elu vaheline kaugus vÔib olla igapÀevane pendelrong. Kui sööte iga sööki hoolikalt, saate oma elu muuta kunstiks. Kujundaja looming on ka kunst, mis on toodetud tema enda mÔtetega. Tehnika on tööriist ja vÀljend on tulemus. Ainult mÔtetega tehakse tÔesti hÀid tegusid.