Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hotell

Shang Ju

Hotell Looduse ja inimkonna ilu - City Resort Hoteli määratluse järgi - on selge, et see erineb kohalikest hotellidest. Koos kohaliku kultuuri ja elukommetega lisage külaliste tubadele elegantsi ja riimi ning pakkuge erinevaid elukogemusi. Puhkuse pingevaba ja range töö, mis on täis elegantsi, puhast ja pehmet elu. Paljastage meel varjav meeleseisund ja laske külalistel jalutada linna vaikuses.

Külalistemaja Sisekujundus

The MeetNi

Külalistemaja Sisekujundus Kujunduselementide osas ei pea see olema keeruline ega minimalistlik. Aluseks on hiina lihtne värv, kuid ruumi tühjaks jätmiseks kasutatakse tekstureeritud värvi, mis moodustab idamaise kunstilise kontseptsiooni kooskõlas moodsa esteetikaga. Moodne humanistlik kodusisustus ja traditsiooniliste ajalooliste lugudega kaunistused näivad olevat iidsed ja kosmoses voolavad kaasaegsed dialoogid, mis sisaldavad rahulikult iidset võlu.

Hotelli Sisekujundus

New Beacon

Hotelli Sisekujundus Ruum on konteiner. Kujundaja infundeerib sellesse emotsiooni ja ruumi elemente. Kombineerituna kosmose Noumenoni omadustega, viib disainer kosmose marsruudi paigutuse abil järelduse emotsioonidest järjestuseni ja moodustab siis tervikliku loo. Inimese emotsioonid sadestuvad ja sublimeeritakse kogemuste kaudu loomulikult. See kasutab tänapäevaseid tehnikaid iidse linna kultuuri metafoorimiseks ja näitab tuhandeid aastaid esteetilist tarkust. Kujundus räägib pealtvaatajana aeglaselt sellest, kuidas linn toidab tänapäevast inimelu oma kontekstiga.

Kliinik

Chibanewtown Ladies

Kliinik Selle disaini oluline element oli see, et haiglasse tulevad inimesed oleksid lõdvestunud. Ruumi eripärana on lisaks õendusruumile üles seatud leti moodi saareköök, et nad saaksid ooteruumis beebile piima teha. Lasteala, mis asub ruumi keskpunktis, on ruumi sümbol ja sellega saab lapsi vaadata kõikjal. Seinale asetatud diivanil on selline kõrgus, et rasedal oleks lihtsam istuda, seljanurk reguleeritakse ja padja kõvadust reguleeritakse nii, et see poleks liiga pehme.

Restoran

Jiao Tang

Restoran Projekt on Hiinas Chengdus asuv hotpot-restoran. Disaini inspiratsioon pärineb Neptuuni inimese ja looduse harmoonilisest koos eksisteerimisest. Restoran on korraldatud seitsme kujundusteemaga, et illustreerida lugusid Neptuunist. Filmi ja televisiooni, kunsti, teaduse ja tehnoloogia kontseptsioonid, mööbli, lampide, lauanõude jms originaalne dekoratiivne kujundus pakuvad külastajatele dramaatilisi ümbritsevaid elamusi. Materjali kollokatsioon ja kontrastsed värvid loovad ruumi atmosfääri. Ruumidevahelise suhtluse ja tarbijakogemuse suurendamiseks rakendatakse mehaanilist paigalduskunsti.

Salong

BeantoBar

Salong Selle kujunduse oluline element oli kasutatud materjalide atraktiivsuse esiletoomine. Peamine kasutatud materjal oli läänepunane seeder, mida kasutatakse ka nende esimeses kaupluses Jaapanis. Materjali näitamiseks viis Riki Watanabe üles mosaiikmustri, kuhjates tükid ükshaaval nagu parkett, kasutades materjalide olemust ebaühtlastes värvides. Vaatamata samade materjalide kasutamisele suutis Riki Watanabe neid välja lõigates edukalt väljendeid varieerida sõltuvalt vaatenurgast.