Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sisekujundus

Gray and Gold

Sisekujundus Halli vĂ€rvi peetakse igavaks. Kuid tĂ€napĂ€eval on see vĂ€rv ĂŒks pealaest selliste stiilide nagu pööning, minimalism ja hi-tech. Hall on privaatsust, rahu ja puhkust eelistav vĂ€rv. Enamasti kutsub see ĂŒldiseks sisevĂ€rviks inimesi, kes töötavad koos inimestega vĂ”i tegelevad kognitiivsete nĂ”udmistega. Seinad, lagi, mööbel, kardinad ja pĂ”randad on hallid. Ainult halli toonid ja kĂŒllastus on erinevad. Kulda lisasid tĂ€iendavad detailid ja aksessuaarid. Seda rĂ”hutab pildiraam.

Maja

Santos

Maja Kasutades peamise konstruktiivse elemendina puitu, nihutab maja oma kahte taset sektsioonis, tekitades klaasitud katuse, et see integreeruks konteksti ja vĂ”imaldaks loodusliku valguse sisenemist. Kahekordse kĂ”rgusega ruum vĂ€ljendab seda seost esimese korruse, ĂŒlemise korruse ja maastiku vahel. Katuseakna kohal lendab metallist katus, mis kaitseb seda lÀÀnepĂ€ikese mĂ”ju eest ja taastab formaalselt mahu, kujundades looduskeskkonna visiooni. Programm on liigendatud avalike kasutusvĂ”imaluste leidmisega esimesel korrusel ja erakasutustel ĂŒlemisel korrusel.

Kaubanduslik Sisekujundus

KitKat

Kaubanduslik Sisekujundus Esitage kontseptsioon ja ĂŒldine kaubamĂ€rk uuenduslikul viisil kaupluse kujunduse kaudu, eriti Kanada turule ja Yorkdale'i klientuurile. Varasema hĂŒpikakna ja rahvusvaheliste asukohtade kogemuste kasutamine kogu kogemuse uuendamiseks ja ĂŒmbermĂ”testamiseks. Looge ĂŒlifunktsionaalne pood, mis sobiks hĂ€sti ka vĂ€ga tiheda liiklusega ja keeruka ruumi jaoks.

Sisekujundus

Arthurs

Sisekujundus Toronto kesklinnas asuv kaasaegne PĂ”hja-Ameerika grill, kokteilituba ja katuseterrass, kus tĂ€histatakse rafineeritud klassikalist menĂŒĂŒd ja jĂ€releandlikke allkirjajooke. Arthuri restoranil on kolm eristatavat ruumi (söögituba, baar ja katuseterrass), mis tunnevad samal ajal nii intiimsust kui ka avarust. Lagi on ainulaadne puitvineeriga lihvitud puitpaneelide kujunduse poolest, mis on konstrueeritud ruumi kaheksanurkse kuju parandamiseks ja ĂŒlaosas rippuvate lĂ”igatud kristallide ilme jĂ€ljendamiseks.

LÔbus Maja Lastele

Fun house

LĂ”bus Maja Lastele See ehitusprojekt on mĂ”eldud lastele Ă”ppimiseks ja mĂ€ngimiseks, mis on super isalt tĂ€iesti lĂ”bus maja. Disainer ĂŒhendas tervislikud materjalid ja ohutuskujud, et saada imeline ja huvitav ruum. Nad ĂŒritasid teha mugavat ja sooja laste mĂ€ngumaja ning tihendasid vanemate ja laste suhteid. Klient kĂ€skis disaineril saavutada 3 eesmĂ€rki, mis olid: (1) looduslikud ja ohutusmaterjalid, (2) teha lapsed ja vanemad Ă”nnelikuks ning (3) piisavalt ruumi. Kujundaja leidis lihtsa ja selge meetodi eesmĂ€rgi saavutamiseks, milleks on kodu, lasteruumi algus.

Siseruumide Maja

Spirit concentration

Siseruumide Maja Milline on maja ruum? Kujundaja usub, et disain tuleneb omaniku nĂ”udmistest, saavutades hinge kosmosesse. SeetĂ”ttu navigeeris disainer armas paari jĂ€rgi nende ruumi otstarvet. MĂ”lemad omanikud armastavad materjale ja disainilahendust Jaapani kultuuriga vĂ”rreldes. Meelde jÀÀvate mĂ€lestuste esindamiseks otsustasid nad hingemaja loomiseks kasutada mitmesugust puidutekstuuri. JĂ€relikult lĂ”id nad selle ideaalmaja 3 ĂŒksmeele eesmĂ€rki, mis olid (1) vaikne Ă”hkkond, (2) paindlikud ja vĂ”luvad avalikud ruumid ning (3) mugavad ja nĂ€htamatud privaatsed ruumid.